A wisconsinban élő szociális munkás  Amy Jandrisevits gondoskodik arról, hogy egyetlen gyerek se érezze magát másnak. Egy ideje olyan babákat készít, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a fogyatékossággal élő kis tulajdonosuk, bármilyen formában egyedi körülményekkel és testi jellemzőkkel. Ezzel hihetetlen örömet szerez a gyerekeknek, könnyebbé teszi önmaguk elfogadását, és beilleszkedésüket.

gyerek fogyatékos baba hasonló

 

A kétéves várakozási lista ellenére Amy minden szeretetét és figyelmét a gyerekek felé fordítja. „Meghívást kapok a családok életének legbelső intim részébe” - mondta egy interjúban.

gyerek fogyatékos baba hasonló

Minden baba rendelésre készül a nappali asztalánál, mivel Amy főállású anya. A lelkes babagyűjtő és egykori onkológiai gyermekgyógyászati ​​szociális munkásnak sikerült összekapcsolnia a szociális munka iránti szenvedélyét és a babakészítést.

gyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonlógyerek fogyatékos baba hasonló

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád

(via)