Ohioban egy kis farmon nagyon szeretik az állatokat, igyekeznek megmenteni minden bajba jutott jószágot. Kilenc évvel ezelőtt fogadtak be egy német juhászt, aki a Sarge nevet kapta. Kiderült a kutya nem csak jó házőrző, de tökéletes bébiszitter. Óriási lelke van, és ő vigyáz a többi befogadott állatra.

Évekkel ezelőtt a család barátja, elhagyott őzgidát talált az erdő szélén. Órákon át figyelte, de nem jött érte az anyja. Az elhagyott árvát ő vitte a farmra. Sarge egész különleges módon ragaszkodott a kicsihez, óvta és vigyázott rá. Ma is együtt vannak sülve-főve. Egy különleges barátság képei.

németjuhász kutya őz barátság

 

németjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátságnémetjuhász kutya őz barátság

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)