Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

De mi lesz az elektromos autók akkumulátoraival?

Az egész világ az elektromos autók lázában ég, napról-napra újabb autógyárak jelentik be saját modelljeiket. Mintha mindenki a jövőt az elektromos autókkal képzelné el.

Egy teljesen új problémára egy nemrégiben történt baleset hívta fel a figyelmet. Ausztriában egy sofőr elvesztette uralmát Teslája felett, lesodródott az útról és egy fának csapódott. A kocsi kigyulladt, a sofőr szerencséjére többen megálltak és kihúzták őt az autóból.

elektromos autó akkumulátor lítium feldolgozás

Tovább


Infiniti prototype 9

Modern technológia szépséges régi köntösben.Kütyülógia Infiniti prototype 9 Nissan elektromos autó

Tovább


Lilium Jet

Készül az első elektromos kisrepülő.

A világ érdekes elektromos repülő első

Tovább


Merész Audi Kamionok

Futurisztikus önvezető álom.A világ érdekes Audi kamion koncepció elektromos önjáró önvezető

Tovább


Retro-futurisztikus háromkerekű

Olyan messze van a Velorextől, mint Gagarin Kirk Kapitánytól. De ezzel egy kiruccanás egy napos vasárnap délután.Kütyülógia Morgan elektromos háromkerekű retro futurisztikus

Tovább


URB-E, a nagyvárosi e-roller

Az URB-E nem egy pápai áldás, hanem egy URBánus Elektromos roller. Összecsukva nem sokkal nagyobb, mint egy hagyományos roller, és a súlya is még elfogadható ahhoz, hogy akár tömegközlekedhessünk vele: 13 Kg.

Tovább


Ilyet kérek karácsonyra: egyszemélyes mini helikopter

A Japán repülési kiállításon mutatta be a játékhelikoptereiről nevezetes Hirobo cég a Bit fantázianevű helikopterét. A helikopter olyan, mint egy légi robogó. Csupán egy személy szállítására alkalmas, de a gyártó szerint 100 km/órás sebességre is képes. A legszebb az egészben, hogy elektromos meghajtású. Ha ez tényleg repül, csúcsjárgány lehet.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Birsalma lekvár és ivólé

Napi videó:   Így is lehet kocsit törni

Napi fotó:  Higgadtság

(via response)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Futurisztikus elektromos roller

Ilyet kérek jövőre. Vagy talán azután…

Jaepyung Lee dél koreai ipari dizájner megtervezte álmaim rollerját. Kecses, elegáns, futurisztikus, abszolút High-Tech. És van stílusa.

Tovább


Elektromos terepgördeszka

A gördeszka igazi otthona a nagyvárosi flaszter, de évek óta kísérleteznek, hogy a kivigyék a természetbe. Az igazi természetközeli élményhez azonban komoly terepjáró képességre van szükség. Ehhez tökéletes választás a Fiik, nemcsak aszfaltra, hanem terepre is.

Tovább


A nagyvárosi vagányság: YikeBike

Egy magával ragadó elektromos járgány, amely kicsit olyan, mint a velocipéd, talán a világ egyetlen kétkerekű monociklije, és új értelmet nyer a kormányülés is. Bár senkit nem ültethetünk magunk elé, de vígan robognánk vele a pesti flaszteren. Ime a YikeBike!

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog