Ilyet kérek jövőre. Vagy talán azután…

Jaepyung Lee dél koreai ipari dizájner megtervezte álmaim rollerját. Kecses, elegáns, futurisztikus, abszolút High-Tech. És van stílusa.

Jaepyung egy olyan elektromos rollert akart tervezni, amely egyszerre, szép, biztonságos, megbízható, és könnyen szállítható. Egy mozdulattal összecsukható, ezért könnyen szállítható vonaton vagy buszon. Nem két-, hanem háromkerekű, a két hátsó kerék széles, és messze van egymástól, ezért nagyon egyszerű egyensúlyozni vele, még a kezdők is könnyen használhatják. A nagy fényerejű LED lámpák biztosítják a kiváló látást és láthatóságot. A digitális műszerfalról, könnyedén leolvashatóak a jármű sebessége, az akkumulátorok töltöttsége.

Engem mégis az elképesztő, futurisztikus formája ragadott meg. A lágy ívek, a hajlatok, a színek és a formák együttese az ötvenes évek sportkocsijaira, egy sugárhajtású repülőre, vagy még inkább űrhajóra emlékeztett.  

Csatlakozz  a közel ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Utcai rollerkölcsönző

Kolelinia, avagy kerékpárút a levegőben

A nagyvárosi vagányság: YikeBike

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)