Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Van ennél erősebb szeretet?

Lehet ennél keményebb és odaadóbb egy apa?

Rick van Beek igazán kemény fickó. Triatlonozik. De ő két ember helyet teljesíti a távot.  Négy év óta minden versenyre magával viszi sérült lányát. Maddy 13 éves, de egy háromhónapos baba szintjén rekedt meg. Nem tud beszélni, sem mozogni, de látszik rajta az öröm, ha a friss levegőn van. Ezért évek óta minden versenyre magával viszi.

A kerékpározás alatt egy speciális utánfutón húzza magával.

Az ölében viszi át a lányát a csónakhoz, amelyben úszás közben maga után húzza.

 

Úszás után átteszi Maddyt egy speciális triciklibe, amelyet a futás alatt végig maga előtt tol.

Van ennél erősebb szeretet?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Egyhetes lángos

Napi videó:   3 200 000 pont

Napi fotó:  A világ legjobb buszmegállója Kanadában

 (via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Óriás földcsuszamlás a legnagyobb ember ásta lyukban

A világ egyik legnagyobb földcsuszamlásának lehettek tanúi és elszenvedői egy amerikai bánya dolgozói. A világ érdekes bánya rezbanya külszíni fejtés földcsuszamlás Óriás legnagyobb lyuk

A Bingham Canyon bánya, más néven a Kennecott rézbánya egy külszíni fejtés Az egyesült Államok Utah Államában Salt Lake City közelében. A bánya egyik oldala zúdult le a gödör aljára, elsodorva, utakat, épületeket, és óriási földtömeg töltötte fel a fejtés alját.


Nagyobb térképre váltás

Ez az ember által ásott legnagyobb lyuk: mélysége egy kilométer, átmérője négy kilométer. Területe 770 hektár.

Tovább


Titkos ajtó a kert sarkában

A Wisconsin állambeli Neenahban vásárolt magának házat egy család tíz évvel ezelőtt. A kert elhanyagolt hátsó részét mostanában áltak neki rendbe tenni. A munkák során egy föld alá vezető. lelakatolt acélajtóra bukkantak.

Felnyitás után nagy meglepetés érte őket.

Tovább


Szibériában más télen a munka

Egy bányában egy pillanatra sem áll meg a munka a nap 24 órájában, az év 365 napján. Ez Szibériában sokkal szigorúbban hangzik, ahol nem ritka a -30, -40, sőt, a -50 fok sem. Ha ehhez még viharos szél is járul, próbára teszi az ember és technika tűrőképességét. Ezt még elképzelni sem tudjuk igazán.

Tovább


A legkeményebb csaj

Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

Tovább


Drámai elefántmentés

Az elefánt borjú beragadt a sárba, anyja próbálta menteni, de közben ő maga is elsüllyedt. Halálra lettek volna ítélve, ha környékbeli emberek nem segítenek nekik.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Piedone jön vendégségbe

Napi videó:   Jó autó, jó sofőr

Napi fotó:  Kicsit durva lépcső

(via pixfunpix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Amikor bedől a szobabicikli

Az átlagos szobabiciklik legnagyobb problémája, hogy gyakorlatilag csak a tekerés szimulálására fordítanak gondot, a kerékpározás valós mozgásaira nem. Mert ha állva hajtjuk a gépet, akkor a kerékpárt jobbra-balra rángatjuk, bedőlünk vele. Ez különösen igaz nagy sebességnél, vagy éppen hegyre felfelé. Ha egy átlag szobabiciklivel valaki bedől, annak csúnya pofára esés lehet a vége.

Olcsó megoldást erre most sem találtak, de profit igen.

Tovább


Szintetikus üzemanyag

Az elmúlt évek olajválsága végre ráébresztette a világot, hogy alternatívákat kell találnunk a kőolaj kiváltására.Így született meg a szintetikus GTL, amely már repülőgépeket is hajt.

Tovább


Kannibalizmus a méhen belül

A méhen belüli kannibalizmus a húsevő fajoknál tapasztalható, melyeknél a megtermékenyítés során több embrió jön létre, de csak egy születik meg. A nagyobb vagy erősebb példány ugyanis képes kevésbé fejlett testvérével táplálkozni.

Tovább


Szombati Dizájn: kiborg tetoválás

Vannak olyanok, akik nem elégednek meg a hagyományos tetoválásokkal. Ők a rejtett énjüket akarják megmutatni. Jöjjenek a terminátorok, akik a bőr alatt mesterséges testet rejtegetnek.

Tovább

123
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog