Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szendvicsművészet

Hihetetlen, hogy néhány dús fantáziájú séf, mit tud kihozni egy ártatlan, mindenki által ismert, egyszerű szendvicsből. Csak a fantáziánk, a képzeletünk szabhat határt. Néhány extrém, vagy egészen különleges mestermű.

Tovább


Celeb karukatúrák királyai - Jason Seiler

Tovább


Torták őrült rajongóknak

Tovább


Acapulcoi halraj-rejtély

A mexikói turistaparadicsomban, Acapulcoban furcsa jelenségnek voltak tanúi a fürdőzők. Márciusban a tengerparti strandokat különféle fajú halak óriási tömege árasztotta el. A halrajok ott maradtak a part menti sekély vízben és az emberek közeledésére sem mentek távolabb. A halak nem kedvelik az ember közelségét, a közelükbe érve eliramodnak. Ezek a halak azonban még azt is hagyták, hogy az emberek belegázoljanak a rajba, sőt meg is tudták érinteni, fogni az egyedeket. A rejtély előtt értetlenül állnak a halászok és az etológusok is.

Egyes vélemények szerint a Japán földrengés és cunami hatására viselkedtek a halak ennyire furcsán. A szakértők ezt a véleményt nem erősítették meg, de választ sem tudnak adni a jelenségre.

Tovább


Gigászi hangyakolónia

Döbbenetes eredménnyel zárult az a kutatás, amellyel egy hangyakolónia föld alatti birodalmát akartak feltérképezni. Egy szuper-organizmus alkotására bukkantak.

Tovább


Esküvő vörösben

Bár még mindig a fehér az abszolút favorit az esküvői ruhák között (hol van már az ártatlanság vélelme), azért már megjelentek az egyéb színek is a kínálatban. Elsősorban itt is a fehérhez közeli árnyalatok (krém, tojáshéj, stb.) dominálnak, de már megjelent néhány bátrabb szín is. Az itt összegyűjtött kollekció azonban a legizgalmasabb szín, a vörös legszebb árnyalataiban pompázik.

Tovább


A legjobb celeb karikatúrák: Sebastian Kruger

A karikatúrát művészi színvonalon is lehet űzni. Erre a legkiválóbb példa Sabastian Kruger.

Tovább


A világ legnagyobb képernyője

Ne centiméterekben gondolkodjunk, hanem méterben. A világ legnagyobb képernyője több mint négyszáz méter, és egy egész utcát fed le Las Vegasban.

Tovább


Élő szőlőhidak Japánban

Korábbi bejegyzésemben megmutattam az indiai élő hidakat, amelyeket gyökerekből irányítottan növesztenek. Japánban is találhatóak eleven hidak, de ott szőlőindákat használnak az építéshez.

Tovább


Banánszobrászat

Azt már megszokhattuk, hogy mindenféle gyümölcsökből és zöldségekből (dinnye, tök alma, stb.) készítenek már szobrokat és asztali díszeket. De hogy valaki banánba vés arcvonásokat, és mondjuk egy morcos arc néz vissza ránk a turmixból vagy a banán spitből, ez számomra teljesen új. Íme a hétköznapi banánművészet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog