Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fóka kamerával

Érdekes kísérletnek lehetünk tanúi az itt látható filmen. Ausztrál kutatók kamerát erősíttek egy oroszlánfóka hátára, hogy az ő szemszögéből nézzék meg a víz alatti világot, megfejthessék vadászati szokásait.

Az ötlet nem várt eredményt hozott. Láthatjuk, ahogy a Fóka víz alatti kutakodását, majd a küzdelmét egy nagy polippal.

Az állatvédők kedvéért elárulom, hogy a kamera és a GPS egység olyan biológiailag semleges ragasztóval lett rögzítve a fóka hátán, amely rövid idő alatt feloldódik és a készülék leesik az állatról. Ezt a tudósok a egy rádiójel alapján találják meg.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

A fóka és a kisfiú

Poliptámadás

Acapulcoi halraj-rejtély

A Jindo-sziget csodája

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra

Tovább


Parazita iker eltávolítva

Megtörtént a csoda a nyolcéves Deepak Kumar Paswaan életében. Többórás műtét során eltávolították parazita ikertestvérét.

Tovább


A Jindo-sziget csodája

Mózes csak egyszer tudta kettéválasztani a tengert. Koreában ez évente kétszer megtörténik.

Tovább


Poliptámadás

Polip támad emberre, tengeralattjáróra, cápára: a rémtörténetek klasszikus fordulatai. Bár rettegésünk zsigeri ezektől a megkapó és különleges élőlényektől, vérmérsékletükről szóló történetek nem túloznak. Az alábbi videók bizonyítják, hogy a mesék nem állnak távol a valóságtól. Nézzük meg, hogy a a polip valóban rátámad az emberre, tengeralattjáróra, cápára.

Polip polipra támad:

Tovább


Filmkarakterek karikatúrái

Nem csak egy híres embert, egy zenészt, celebet, vagy egy politikus lehet karikírozni. Egy jól eltalált filmes karakter ugyanilyen méltóvá válik a torz tükörképre. Anthony Geoffroy karikatúrái.

Dr. House - House M. D. - Hugh Laurie

Tovább


Európa legszebb útjai: a Turini-hágó

Az út 500 méter magasságból indul, legmagasabb pontja 1607 méter, Az 1100 méter szintkülönbséget alig 15 kilométeren küzdhetjük le.

Tovább


Star Wars origami

Sokan azt hiszik, az origami nem más, mint madarak réges-régen kitalált hajtogatása újra és újra. A valóságban ez az ősi japán művészet ma is él és megújul. Mi sem bizonyítja jobban, mint néhány (eléggé őrült) Star Wars rajongó itt látható műalkotásai:

Tovább


Costa Rica Legdrágább apartmanja

A világ egyik legdrágább apartmanja egy kimustrált, de minden luxusigényt kielégítő repülőgép a dzsungel szélén.

Tovább


Legviccesebb kondom reklámfilmek

A reklámszakma legnagyobb kihívása egy kondom reklámfilm elkészítése. A téma kényes, a cenzorok nem tétováznak. Hogyan lehet izlésesen, erotikusan, mégis hatásosan hirdetni. Ehhez a legjobb mankó a humor. Jöjjön a hét legjobb reklámfilm.

Hisztis gyerek:


Tovább


Kínai szellemvárosok

Kínában olyan tízezre, sőt százezres városokat találunk, amelyekben nem lakik egyetlen ember sem. És ezek nem ősi települések, hanem vadonatújak.

SF filmekben lehetett látni olyan képeket, amikor a főhős rémálmában, vagy a valóságban egy teljesen üres városban jár. Embere nélkül ezek a települések ridegek, hidegek, embertelenek és félelmetesek.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog