Megtörtént a csoda a nyolcéves Deepak Kumar Paswaan életében. Többórás műtét során eltávolították parazita ikertestvérét.

A hétéves kisfiúról készült képek több mint egy évvel ezelőtt jelentek meg. Betegsége a parazita iker, rendkívül ritka, a sziámi ikrek egy különleges esete. Nem csak, hogy összenőttek az ikrek, hanem a másik testvér testében, vagy részben azon belül fejlődnek ki. Agyuk nincs, a test gyakran hiányos, a másik testvér tartja életben.

 

Deepak esete azért kapott akkora nyilvánosságot, mert parazita ikertestvére a testén kívül csaknem teljesen kifejlődött, mintha fejjel beleállt volna testvére mellkasába. A kisfiúból két kéz, két láb, és egy alsó test lóg ki. polipgyereknek is csúfolták a nyolc végtag miatt.

 

India szegénynegyedében nőtt fel, látszólag megszokva furcsa terhét. Hosszú ideig reménye sem volt, hogy eltávolítsák a hozzánőtt testet, mert családja képtelen volt összegyűjteni a műtéthez szükséges pénz.

Hála történetének ismertté válásának, adományozók összeadták a műtéthez szükséges pénzt, és plasztikai sebészek többórás műtéttel sikeresen leválasztották a testet. A műtét kitűnően sikerült, és Deepak a normális gyerekként folytathatja életét.

 

 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

A természet leggonoszabb tréfája

Zsenik és értelmi fogyatékosok

Kannibalizmus a méhen belül

Az egycentiméteres ember

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra