Egy klasszikus luxusvonatozás távol-keleten az Eastern & Oriental Express-szel. vonat luxus utazás express távol-keletAz utazás magában foglal egy látogatást Szingapúrban és Bangkokban, valamint egy rövid hajókázást a Kwai-folyón Thaiföld észak-nyugati részén. Tágas terek, nyitható ablakok, elegáns bútorok, ázsiai motivumok, intazia.  És körben a csodás táj, az egzotikus fajok. Minden a múlt század elejének utazásait idézi.

vonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-keletvonat luxus utazás express távol-kelet

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

vonat luxus utazás express távol-kelet