Silvio Irilli megunta a kórházak rideg és személytelen fehérségét. Egy egyedi projekttel állt elő, amelynek középpontjában a szín, a pozitivitás és a boldogság áll, amely átadható a sima kórházi falakon. Komfortérzetet ad a betegeknek és látogatóknak egyaránt, hogy legalább egy pillanatra elfelejthessék a kórházi látogatással kapcsolatos szorongásaikat.

kórház fal festés

 

kórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festéskórház fal festés

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via)