Nemcsak a férfiak, sok nő is küzd a korai őszüléssel. Amíg ez egy férfinál sármos is lehet, a nők tragédiának élik meg, és festéssel próbálják eltüntetni. Ráadásul az ősz lenövés csúnyább, ezért ezek a hölgyek sokkal gyakrabban festetik a hajukat.

Az egész három évvel ezelőtt kezdődött. Egy nő belépett a színspecialista Jack Martin kaliforniai szalonjába, és elmondta neki, hogy évek óta 3-4 hetente a haját otthon festi. De nem akar aggódni a hajfestéke miatt, nyugdíjasként is élvezni akarja a szabadban való szabadidőt, és minél több időt akar megtakarítani.

Jack Martin elfogadta a kihívást és azonnal elindult az ötletelés. Végül úgy döntöttek, hogy a hölgy haját egy ezüstös szürke árnyalatúra festette. Ez elrejti az őszülést, ritkábban kell fodrászhoz járni, és mind kiderült rendkívül szexi is. Az eredménnyel mindeni elégedett volt, és miután megosztotta a fotót az Instagrammon, Martinhoz tódulnak a hasonló kéréssel az ügyfelek.

haj ösz ezüst festék

 

haj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festékhaj ösz ezüst festék

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)