Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ősz is szexi

Nemcsak a férfiak, sok nő is küzd a korai őszüléssel. Amíg ez egy férfinál sármos is lehet, a nők tragédiának élik meg, és festéssel próbálják eltüntetni. Ráadásul az ősz lenövés csúnyább, ezért ezek a hölgyek sokkal gyakrabban festetik a hajukat.

Az egész három évvel ezelőtt kezdődött. Egy nő belépett a színspecialista Jack Martin kaliforniai szalonjába, és elmondta neki, hogy évek óta 3-4 hetente a haját otthon festi. De nem akar aggódni a hajfestéke miatt, nyugdíjasként is élvezni akarja a szabadban való szabadidőt, és minél több időt akar megtakarítani.

Jack Martin elfogadta a kihívást és azonnal elindult az ötletelés. Végül úgy döntöttek, hogy a hölgy haját egy ezüstös szürke árnyalatúra festette. Ez elrejti az őszülést, ritkábban kell fodrászhoz járni, és mind kiderült rendkívül szexi is. Az eredménnyel mindeni elégedett volt, és miután megosztotta a fotót az Instagrammon, Martinhoz tódulnak a hasonló kéréssel az ügyfelek.

Tovább


Vízzel festett házak

Amikor az iskolában maszatoltál a vízfestékkel, gondoltad volna, hogy ilyet is lehet csinálni?A világ érdekes Akvarell vizfesték ház város Sunga Park

Tovább


Szemgolyó tetoválás

Inkább orvosi beavatkozás, mint tetkó. A festéket a szemgolyó külső rétegébe fecskendezik, ahol magától szétterjed. Lehet még ennél is durvább?

Tovább


Életmentő festék

A svéd Albedo 100 startup vállakozás kifejlesztett egy olyan festéket, amely nappal teljesen láthatatlan, de éjszaka, a lámpák fényében szinte ragyog.

Tovább


Csodaszarvas Finnországban

Mint a népmesékben: az agancsok világítanak a sötétben.

Különleges rénszarvasok bukkantak fel Finnországban: az állatok agancsa vagy szőre szinte világít a ráeső fényben. De nem a mítoszok elevenedtek meg. 

Lappföldi pásztorok permetezik be a rénszarvasokat speciális festékkel. A festék nem valami divathóbort, így szeretnék megakadályozni, hogy az állatok autóbaleseteket szenvedjenek. Az állatok az autólámpák fényében jól látszanak, és így elkerülhető a baleset. A Rénszarvastenyésztők szövetségének adatai szerint minden évben kb. 4000 rénszarvas hal meg közlekedési balesetekben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Apple iCup

Napi videó:   A mosómedve is szereti a buborékfóliát

Napi fotó:  Közös napozás

Macskaőrség:   Heti macskás gyűjtemény

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A téli olimpia legszebb sisakjai

A téli olimpia versenyeit feldobták az egyedi festésű sisakok. Ha már fejjel előre kell száguldani, legalább legyen benne valami poén. Szocsi legszebb sisakjai.

Tovább


Csepp, amilyennek nem látod soha

Marcus Reugles vizet, tejet, vagy éppen más folyadékot csöpögtetett csészealjba, tojáshéjba, vagy akár teáskanálba. Mindezt megvadította némi élelmiszer-színezékkel vagy színes zselékkel, hogy különböző árnyalatokat és érdekes hatásokat érjen el. Majd lefényképezte a fröccsenést.

Tovább


Aki a szemével fest

Leonardo Granato festészete több mint különös: Ő a képeit könnyezi. Az orrán keresztül felszívja a festéket, majd a könnycsatornán át átpréseli a szemébe, ahonnan a vászonra spricceli, könnyezi. A festék természetesen teljesen szövetbarát. A képeit 2500 dolláért árulja.

Tovább


Okos víz

Ezt a 28 éves angol férfit nemrég tartóztatta le a rendőrség autólopásért. A férfi nem tudta, hogy magán viseli a bizonyítékokat.

A rendrségnek nem volt nehéz dolga.

Tovább


Vigyázz a bosszúálló nőkkel

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Létezhet ennél királyabb uzsonnástáska?

Napi videó:   Kicsit túlzásba vitték a fekvőrendőrt

Napi fotó:  Amikor a sátán motorozik

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Traktorral állt bosszút a rendőrökön

Ha hollywoodban győznek a zombik

Ahol furcsán görbül a Föld

(via taringa)

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog