Az esküvői  fotós a szemben tükröződő képet örökítette meg.

A világ érdekes fotó esküvő szem tükröződés

 

Egy mondás szerint a szépség a szemben kezdődik.  Az ausztrál fotós, Peter Adams-Shawn arról lett híres, hogy az esküvői képeket a vendégek szemében tükröződve készítette. A technika annyira hihetetlen, hogy egy versenyen megvádolták azzal, hogy manipulált képek. Végül az  International Loupe Awards bírálói hivatalosan is bocsánatot kértek tőle.

A világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződés

A világ érdekes fotó esküvő szem tükröződésA világ érdekes fotó esküvő szem tükröződés

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes fotó esküvő szem tükröződés