Hányszor eszünkbe jutott már életünkben, hogy milyen jó is lenne a házunkkal együtt egyszerűen elrepülni valahova messze. Timon Sager német tervező komolyan is vette ezt az ötletet. Megszületett a Wolke 7, azaz a Felhő 7 koncepciója.

A repülés titka két egymás mellé rögzített léghajó, amely közösen emeli meg azt a platformot, amin maga a „ház” áll. A háromszintes repülő épület az otthon minden komfortjával rendelkezik, hatalmas kilátóteraszáról az alattunk elterülő világban gyönyörködhetünk. A léghajóval könnyedén közlekedhetünk, nincs szükség repülőtérre. Tetszés szerinti helyen leereszkedhetünk, hogy aztán, ha ráuntunk, egyszerűen tovább(sz)álljunk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  3D édesség-printer

Napi videó:   A világ legviccesebb pingpong játszmája

Napi fotó:  Ne aludj el az osztályban!

Macskaőrség:   Gyere cicus! Vacsora!

(via wordlesstech)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...