Csak attól függ, honnan nézzük.A világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven Beach

 

Az építészet csodás optikai csalódása. Az egy lábon álló ház az a dél-ausztrál Fairhaven Beachen épült. Azoknak ajánlott, akik minden korlátozástól mentes óceáni látképre vágynak.

A világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven BeachA világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven Beach

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenöezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes ház repül úszik egy láb Fairhaven Beach