Nem a méret a lényeg, cserébe járják a világot.A világ érdekes guruló ház

 

Alexis Stephens és Christian Parsons hihetetlen házat építettek maguknak. Lehet, hogy nem a legnagyobb, de egészen különleges. Kevesebb, mint húszezer dollárból vásároltak egy teherautót, egy utánfutót, és felépítettek egy négykeréken guruló csöppnyi faházat, amiben minden van, amire szükségük van. Amikor kedvük támad, tovább állnak, és járják az országot.

A világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló házA világ érdekes guruló ház

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.00 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes guruló ház