Az ausztrál denevérmentő szolgálat csodás fotókat osztott meg védenceikről.

Az önkéntes nonprofit szervezet menti, rehabilitálja és szabadon engedi a repülő rókákat és denevéreket Queensland délkeleti részén Felhívják a figyelmet a repülő rókák rendkívül fontos szerepére az ökoszisztémában, és megpróbálják eloszlatni azokat a mítoszokat, amelyek ezeket a csodálatos emlősöket mindig is körülvették.

A Bats Qld megosztja fényképeit és videóit „betegeikről”, hogy megmutassa, milyen imádnivalók is valójában.

denevér repülő róka

 

denevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő rókadenevér repülő róka

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)