"Mi volt vajon a művész elképzelése?" - Tesszük fel a kérdést, ha egy szokatlan és érthetetlen alkotást látunk. De milyen kérdést tegyünk fel egy építész esetében?

Egyes épületek csodálat késztetnek minket lenyűgöző kialakításukkal, zseniális építészeti ötleteikkel és esztétikájuk puszta erejével. De ez a cikk nem ilyen épületeket mutat be.

ház épület furcsa egyedi

 

ház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyediház épület furcsa egyedi

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)