Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kaméleon az életedre tör

Ritkán látni felfegyverzett hüllőt. De ennek a kaméleonnak a gazdája észrevette, hogy a LEGO darabok pont ideális méretűek a kedvencének. A kaméleon amúgy is szereti megragadni a dolgokat, a gazdi élt a lehetőséggel, és készített néhány jó képet.kaméleon LEGO

Tovább


LEGO állatok az állatkertben

A világjárvány által kiváltott globális leállást követően a parkok és állatkertek újra kinyitnak és fogadják látogatóikat. Mivel azonban az emberek továbbra is nagyon óvatosak a nyilvános helyeken történő gyűlésekkel kapcsolatban, ezeknek a helyeknek kreatívan ötletekkel kell az embereket csalogatni. Az Egyesült Államokban San Antonio Állatkertje úgy döntött, hogy egyes állatok másolatait telepíti Lego téglákból. A projekthez több mint 3 millió építőelemet használtak fel. San Antonio állatkert LEGO áálatok

Tovább


LEGO csodák

Életnagyságú zsiráftól a valós méretű autón át a világ legnagyobb LEGO építményéig.A világ érdekes LEGO

Tovább


Csak néhány ezer LEGO-kocka

Sok mindenféle anyagból készült már mozaik-kép, de ez a művész nagyot újított: portréit LEGO-kockákból készíti el. Nem csak zseniális. de nagy előny, hogy nem kell ragasztani. A világ érdekes portré mozaik LEGO

Tovább


Bugatti Chiron LEGO-ból

Ha valakinek eddig kételye volt, hogy a LEGO a legkirályabb játékgyár, akkor nézze meg ezt a teljes méretű működő Bugati Chiront, amit a gyár dolgozói építettek LEGO elemekből.A világ érdekes Bugatti Chiron LEGO

Tovább


Lego hullámvasút

Méretarányos, élethű, és működik.A világ érdekes hullámvasút LEGO El Toro

Tovább


Mire jó a LEGO?

Gyakorlatilag mindenre.Kütyülógia LEGO

Tovább


Életnagyságú LEGO batmobile

Építéséhez 350 ezer LEGO elem, egy iskola, és sok idő kellett.A világ érdekes film LEGO batman batmobile speedwagon autó életnagyságú

Tovább


Szemétből LEGO-ház

Egy holland cég hulladékból emel villámgyorsan házakat.

 

A LEGO egy fantáziadús játék, de bizonyos körülmények között életmentő lehet.  A földrengések, szökőárak, vulkánkitörések és a tornádók óriási károkat okoznak.  A legnagyobb probléma, hogy a túlélők fedél nélkül maradnak. Hogy újra tető kerülhessen a fejük felé, először a romokat kell eltűntetni.

A Mobil Factory teljesen új dimenzióba emelte a katasztrófa-elhárítást, és helyreállítást. A 73 éves holland üzleti tanácsadó és fenntarthatósági szakértő, Gerard Steijn ötlete az volt, hogy a romokból kell ideiglenes épületeket felhúzni.  Így nem kell törődni az elszállítással.

Mindössze két konténerből álló gépének egyik oldalán a törmeléket kell adagolni, amelyet megőröl, cementet és vizet adva hozzá betont készít, amelyből LEGO-kockához hasonló elemeket készít. Az elemekből utána villámggyorsan lehet építkezni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  Bengáli tigris a hátsó kertben

Napi videó:   Öregúr kipróbálja a gördeszkát

Napi fotó:  Szellemhajó

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


LEGO Millenium Falcon

10.000 darab és két hónap türelmes munka.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog