Lemásolni egy várost kicsit ijesztő ötlet.A világ érdekes város másolat Párizs Kína

 

Egy kínainak nem kell elutaznia Franciaországba, hogy megnézze az Eiffel-tornyot vagy a Mona Lisát. Kína felépített Párizs másolatát 10 000 kilométerre a francia fővárostól. A fotókat nézve egy átlagos turista olyannyira hasonlónak találja a két várost, hogy az szinte már ijesztő. A közelmúltban Francois Prost francia fotós ellátogatott Tianducheng-be, a másolat városba.  Egy fotósorozatot készített "Párizsi szindróma" címmel. Hasonlítsd össze a két várost: a felső kép Tianducheng, az alsó kép Párizs.

A világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs KínaA világ érdekes város másolat Párizs Kína

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Körtés-diós felfújt
Macskaőrség: Most mi a fene van?  
Napi videó: 
A jég hangja
Napi fotó: Csak fekete vonalak

(via)

A világ érdekes város másolat Párizs Kína