Itt a világvége? Isten lesújt ránk?A világ érdekes Madeira ég kéz ököl tűz isten felhő

 

Különös égi jelenség borzolta az idegeket a héten Madira szigetén: Egy lángoló ököl jelent meg az égen.  Szerencsére az időjárás blogger,  Rogerio Pacheco remek képeket készített a jelenségről. A képet nézegetve valóban olyan, mint egy tűzbe borult emberi kéz, egy ököl. Vagy mint egy óriási meteorit a becsapódás előtt.A világ érdekes Madeira ég kéz ököl tűz isten felhő

Az ok természetesen ennél jóval prózaibb.A kép azért tűnik olyan veszélyesnek, mert úgy érezzük, valamilyen gyors mozgásból ragadott ki egy pillanatot a fotó.  De a valóságban ez teljesen mozdulatlan volt. Ez egy felhő, amelyet alulról világított meg a lenyugvó nap vörös fénye.

A világ érdekes Madeira ég kéz ököl tűz isten felhő

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mézes-mustáros oldalas
Macskaőrség:  Macskák alulnézetben
Napi videó: Focitrükkök
Napi fotó:  Egyetlen fatörzs

 (via)

A világ érdekes Madeira ég kéz ököl tűz isten felhő