A Smartbe a babakocsik netovábbja. Olyan messze van egy hagyományos babakocsitól, mint egy szekér az önvezető Google-autótól. babakocsi okos intelligens önjáró kütyülógia

 

A Smartbe az intelligens babakocsik új generációja, forradalmasítja a dizájnt és a funkcionalitást, kielégíti a szülők és a babák minden igényét. Először is három különböző vezetési módja van. A manuális módban hagyományosan tolhatjuk a babakocsit. Power-assist módban az elektromos meghajtás rásegít, így sokkal könnyebb lesz tolni. Az önálló vezetés esetén a kocsit még fogni sem kell. Teljesen önállóan hajtja magát, és tartja az állandó kartávolságot a szülőtől. Így nem jelent gondot két nagy szatyor sem, de jól jöhet séta vagy kocogás közben is.

Elektromos elsőkerék-hajtással rendelkezik, az automata fék is ezeket a kerekeket fékezi. Természetesen nem hiányozhat az automata ringató funkció sem. A mózeskosarat lezárva, a gyermeket védi a napfénytől, benn a klíma időjárástól függetlenül tartja a megfelelő hőmérsékletet. A levegő tisztaságáról levegő- és pollenszűrő gondoskodik. A támlában cumisüveg-melegítő van elrejtve. Bluetooth-hangszórón keresztül zenét játszhatunk a babának. Önállóan nyitja és csukja össze magát. Vezérelni a markolaton vagy a mobiltelefonunkon keresztül lehet. Egy feltöltéssel akár hat órát is működik.

A high-tech szolgáltatásokért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni: az alaptípus 900 dollárba (270 000 Ft) kerül, a maximális kiépítésben 3199 dollár (960 000 Ft).

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:Csokis-narancsos piskóta
Macskaőrség:  Ázott macska
Napi videó:  Ezért nyesik vissza az utcán a  fákat.  
Napi fotó: 
Fontos a jó sisak

(via)

babakocsi okos intelligens önjáró kütyülógia