Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Intelligens babakocsi

A Smartbe a babakocsik netovábbja. Olyan messze van egy hagyományos babakocsitól, mint egy szekér az önvezető Google-autótól. babakocsi okos intelligens önjáró kütyülógia

Tovább


A legkisebb babakocsi

Összecsukva befér a táskádba.

Kütyülógia babakocsi összecsukható legkisebb

Tovább


A világ leggyorsabb babakocsija

Mennyire kell őrültnek lenni ahhoz, hogy az ember a leggyorsabb babakocsi rekordjára vágyjon. Márpedig az angol Colin Furze pont ezt a csúcsot igyekszik meghódítani. Már fűződik néhány Guinness rekord a nevéhez, a a legnagyobb máglya (2006), a leghosszabb motorkerékpár (2008) és a leggyorsabb mozgóképes robogó (2010). Most újabb célt tűzött ki magának.

A babakocsival nem lehet lépést tartani, ezért a szülő (vagy inkább már sofőr) két kis platón áll. A babakocsiban egy láncáttét adja le a tízlóerős motor erejét. Nem maradhat el a négysebességes váltó sem. Ezek után nem megleő, hogy a baba 50 kilométeres sebességgel száguldhat. Furze bízik benne, hogy a járgánnyal elérheti a 80 kilométeres sebességet is.

A babakocsit már ki is próbálta, de ezt közúton a KRESZ szabályok miatt nem próbálhatta ki, és egy magánút tulajdonosától kapott engedélyt a kísérletre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:    A férfi álma szendvics

Napi videó:   A világ legalacsonyabb autója

Napi fotó:  Sosem késő elkezdeni

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

(via gizmodo)

Tovább


Extrém babakocsifesztivál

Merthogy ilyen is van. Krasznodar Oroszország déli részén, a Kaukázus előterében, Kubány folyó síkságán található, több mint félmillió lakosú nagyváros. Itt rendezik meg évente a hagyományos babakocsi fesztivált, felvonulást, és versenyt. A felvonulók minden elképzelhető módon átalakítják a kocsikat, hogy mindenre hasonlítsanak, csak eredeti funkciójuk ne lehessen következtetni. Természetesen a "kocsikísérők" is mindenféle jelmezbe bújnak. A felvonulókat zsűri bírálja el és a nyertesek értékes ajándékokat kapnak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog