A tigris kalandjai emlékkönyvbe kerültek.

 

Kétségbeesett hívást kapott a Tampa Nemzetközi repülőtér talált tárgyak osztálya. A 6 éves kisfiú, Owen szüleivel utazott Houstonba, amikor elvesztette a kedvenc kitömött tigrisét, Hobbest. A kisfiú nagyon kétségbe esett. Némi kutatás után a személyzet megtalálta a reptéri játszótéren. Az Airport Operations Center menedzserének, Tony D'Aiutonak támadt egy ötlete. Miért nem viszik el a tigrist egy túrára, miközben várja a gazdáját? Megszervezték a tigris nagy kalandját.

A reptéri rendőrség, az üzemeltető személyzet, és sokan mások segítségével Hobbes bejárta a repülőteret, sok olyan helyet, ahova egyszerű ember nem juthat be. Megnézte a légiforgalmi irányító tornyot, vásárolt fagyit, edzett a munkavállaló edzőteremben, játék játszott Jengát, lógott a tűzoltókkal, szunyókált egy függőágyban a Hotel Marriott medencéjénél, furikázott a hordár-kocsin.

Eközben Owen csak annyit tudott, hogy Hobbes-t megtalálták és jó kezekben van. Visszaúton várja őt, csak egy kis kalandja volt. Ezt sem a fiú, sem édesanyja nem értette.

Amikor hazafelé leszálltak a repülőtéren, egyenesen a AOC irodájába mentek. Ott már a menedzser és néhány munkatársa várt rájuk. Owen visszakapta a tigrisét, és mellé egy fotókönyvet, amelyben végignézhette, hogy tigrise a nagy kaland alatt milyen sok helyen megfordult.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...