A kis Ryan mindössze öt napot élt. Szülei olyan sírkövet emeltek neki, amelyben egy kis homokozó van. Így bátyja együtt játszhat az öccsével, amikor meglátogatják a sírt.

 „Sokat mondogatta, hogy szeretne játszani az öccsével, ez pedig elgondolkodtatott. Észrevettük, hogy amikor a sírnál üldögélünk, Tucker azokat az altatókat énekli, amit együtt énekeltünk Ryannak” – mondta az anya, aki először elvetette az ötletet. De végül mégis megvalósította. Azóta levelek százaiban köszönték meg neki a hasonló helyzetben lévő szülők.

Az anya méhlepénye szülés közben megsérült, és a magzat órákon keresztül nem jutott oxigénhez. Négy nap intenzív osztályon történt ápolás után derült ki, hogy a babának nincs agyműködése. A szülők az ötödik napon lekapcsoltatták az életben tartó gépeket, és a baba szerveit felajánlották átültetésre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:

 (via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...