Elhagyott albinó lány, akiből modell lett. Egy ritka történet a fejlődő világból.

albinó lány kínai modell

 

Világszerte minden 20 000 emberből 1 születik egy látványos genetikai rendellenességgel, az albinizmussal. Azonban még mindig sok a megbélyegzés körülötte. különösen azokon a helyeken jellemző, mint például Afrikában vagy Ázsiában, ahol állapota miatt nagyon elüt a környezetétől.  Kínában az albinizmust átoknak vagy bénító társadalmi és gazdasági tehernek tekintik, ezért sok albinó gyermeket születésük után rögtön eldobnak szüleik.

albinó lány kínai modell

Egy kislányt körülbelül 16 évvel ezelőtt egy kínai árvaház előtt hagytak, mert másképp nézett ki. Szerencsére 3 éves korában Xueli-t örökbe fogadta a holland Abbing család és Hollandiába költözött, Egyedi külseje miatt 11 éves korában a modellszakma felfedezte.  Lehetőséget kapott, hogy felhívja a figyelmet a másságra, az albinizmusra, és másokat is arra inspiráljon, hogy vállalják természetes szépségüket. A mai napig szerepel a Vogue-ban, és a világ legnagyobb fotósaival és a divatipar nagy márkáival dolgozik együtt.

albinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modell

albinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modellalbinó lány kínai modell

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)