Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sötétség királynője

Az életfilozófiája az, hogy nem kell félni a sötéttől.modell Szudán Fekete

Tovább


Keresd a nőt!

12 kép, amelyeken testfestéssel rejtették el a modellt. Megtalálod?

A világ érdekes lány modell rejt testfestés

Tovább


Hófehér szépség

Elhagyott albinó lány, akiből modell lett. Egy ritka történet a fejlődő világból.

Tovább


A new yorki metro furcsa arcai

Szerettél volna már modell lenni? Nos, ha New Yorkban élsz és metrózol, akkor azzá válhatsz. Andreas egy new york-i fotós - ismertebb nevén Mr. NYC Subway -a metrón véletlenszerűen megkérdezi az idegeneket, hogy szeretnének-e neki modellkedni. Az eredmény egészen elképesztő.

Azok az egyszerű idegenek, akik dolgozni, táncolni akarnak, vagy csak életüket élik, profi modellekké válnak. Andreas fotóin a világ sok egyedi, gyönyörű és egyszerűen szórakoztató embere is látható!

Tovább


Álomvilág és valóság

Sokan elhiszik azt a hamis képet, amit az instagramm sztárok közvetítenek magukról. Egy olyan életet hitetnek el a követőikkel, amilyet csak a fotózás idején élnek. Vagy még akkor se, mert csupán egy megrendezett idilli pillanat műanyag másolata.

De egy thai modell tudja, hogy minden tökéletesinsta-fotó mögött egy egészen más valóság áll, és nem fél megmutatni. Vienadoll vidám "Instagram vagy valóság" kollázsokat készít.

Tovább


Villámportré az utcán

A híres TikTok fotós és az Instagramer Alex Stemplewski különleges kihívás elé állította saját magát. Az utcán véletlenszerűen leszólít idegeneket, hogy legyenek a modelljei. Stúdió és professzionális világítás nélkül improvizálnia kell egy tökéletes fényképet. 30 lenyűgöző fotópáros: Leszólításkor és az elkészült portré.

fotó portré modell véletlenszerű

Tovább


Sokkal több mint photoshop

Felix Hernández Rodríguez digitális művész nem elégedik meg a photoshop kínálta lehetőségekkel. Ő sokkal tágabb eszköztárral dolgozik, miniatűröket készít és fényképez, amelyek csupán feljavít a fotók manipulálásával. A világ érdekes photoshop digitális technika makett modell miniatür

Tovább


A modell, aki 50 évesen kezdte

Egy online modellügynökség legizgalmasabb felfedezettje Pip, the Gentleman. Pip sosem gondolt a modellkedésre, de négy évvel ezelőtt megkereste két divatszakos egyetemista, akiknek az volt a feladatuk, hogy készítsenek középkorú férfik számára egy magazint. Ehhez kerestek arcokat. Azóta nagyon beindult a karrierje, stílusa miatt népszerű a fotósok között.

Tovább


Mennyire vagyunk vakok egymásra?

Jen Seidel foglalkozása szerint Body Painter, vagyis professzionális testfestő. Ezt a szép szőke modellt a lányával közösen festették be, körülbelül háromórai munkával öltöztették fel virtuálisan. A tangán,  a csizmán, a sapkán és sálon kívül alapvetően meztelen!A világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Közösen átmentek egy bevásárlóközpontba, hogy lássák, reagálnak-e az emberek. Az eredmény nagyon érdekes, amit a végén megnézhetsz a videóban. . Te észrevetted volna?

 

A világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

A világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ementális kifli-felfújt
Macskaőrség: Donald Trump macskák  
Napi videó: 
Mini gőzmozdonyok  
Napi fotó: 
Ülőke

(via)

A világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Tovább


A legszebb testű munkás

De hogy pont egy buddhista templom építésén dolgozik!A világ érdekes munkás testépítő modell

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog