Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hófehér szépség

Elhagyott albinó lány, akiből modell lett. Egy ritka történet a fejlődő világból.

Tovább


Épített magának egy szuper-sportkocsit

Mindenki őt akarta látnia a 2015-ös Hainan Nemzetközi Autóipari Kiállításon

Tovább


Aki mellett hangyának látszik az ember

Jao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül.

Tovább


Sose csókolj meg egy teknőst!

Ez a kínai idióta megpróbálta, és csúnyán ráfázott. Ha végignézed a képeket, magyarázatot kapsz a facebook legnagyobb rejtélyére is.

Tovább


Kínai gengszter mobilja

Ha megtalálják az elveszett mobilt, a rajta talált képek kínosak lehetnek. Ez igaz még egy kínai gengszterre is.

Tovább


3D csodák a falakon

DALeast a művészneve annak az ismeretlen utcai művésznek, aki ezeket a csodás graffitiket készíti. A valódi nevét nem árulja el, annyit tudni róla, hogy kínai származású, és feleségével Dél-Afrikában él. Onnan járja a világot, és lenyűgöző alkotásait otthagyja a világ számos nagyvárosának falain.

Tovább


Nem ez lesz a kedvenc kínai kajám

Sült hernyók párolt rízzsel.

Tovább


34 ujjú fiú

Indiában született kisfiú tartja a genetikai betegségek egyik világrekordját: 34 ujjal született.

A polydactylia, egy örökletes genetikai rendellenesség, amely felesleges számú ujjakat okoz.

Tovább


Találd ki, mit látsz a képeken

A megoldás a képek után.

Bármire is tippeltél, kevés az esélyed, hogy eltaláld. Nem elektronikus dobokat látsz, nem is valami egzotikus zeneszerszám. A képeken egy teljes kínai billentyűzetet láthatsz, amely tartalmazza a több mint kétezer kínai írásjelet. Itt se tanulnék meg tíz ujjal gépelni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Mézes karotta krémleves

Napi videó:   Vagány a buszsoför

Napi fotó:  Reszkess, hamarosan...

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Pszichedelikus billiárd

Intelligens randi-asztal

Legkirályabb sakkkészletek

(via jimreed)

Tovább


A kínai "forró krumpli" átverés

Nem is oly régen különleges videó borzolta fel az internetezők kedélyét, amely a kínai állami televízió egyik tudósításának részlete. A tudósításban állami és katonai vezetők tekintenek meg egy hadgyakorlatot. Az egyik bemutató során katonák forró krumplit játszanak.

Ez egy egyszerű játék, ha megkapod a csomagot, azonnal tovább kell adnod különben "megégeti" a kezed. A katonák azonban egy éles bombát adtak körbe, amelyet az utolsó a kör közepén álló gödörbe dobott. Erre a jelre mindegyik katona a földre vetette magát.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog