A világ legkülönlegesebb könyvtára nyílt meg Kínában.A világ érdekes Kína könyvtár szem

 

Tiencsin a Kínai Népköztársaság négy tartományi jogú városának egyike, kétszer akkor a teülteten fekszik, mint pest megye, és több mint 15 miilióa élnek ott. Binhai kuktúrális körzetében átadták a világ egyik legextravagánsabb könyvtárát. Az épületet a holland MVRDV iroda tervezte.Építése három évet vett igénybe. Az épület távolról egy hatalmas szemnek látszik. A különleges formájú épület hasznos alapterülete 34 000 négyzetméter, és 1,2 millió könyv számára van hely.  Sajnos a képek alapján nem derül ki, a felső polcokról hogyan veszik le a könyveket.

A világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szemA világ érdekes Kína könyvtár szem

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Tengeralatti étterem
Macskaőrség: Játékos oroszlán 
Napi videó:  
Cápa támad a tengeralattjáróra  
Napi fotó:
Nem akar űrhajós kiképzést

(via)

A világ érdekes Kína könyvtár szem