Az anyuka heteket áldozott rá, hogy elkészüljön.

A világ érdekes gyerek szoba Disney festés

 

Az anyuka egy éjszaka alatt találta ki két éves lány lendő szobáját. Olyan környezetet akart teremteni, amely olvasásra serkeni kislányát. Az elképzelt jeleneteket egy barátja hozta össze egyetlen hatalms, négy falat is beborító kompozícióvá.  Külön tiszteletreméltó, hogy még a bútorok, de még a kilincs is a rajzfilmek stílusában készült.

A világ érdekes gyerek szoba Disney festés

A világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festésA világ érdekes gyerek szoba Disney festés

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Kreatív sütögetés
Macskaőrség:  Cukor-macskák
Napi videó: Rénszarvasok futása
Napi fotó:  Ügyes apa

 (via)

A világ érdekes gyerek szoba Disney festés