Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Disney és a való világ

18 rajzfilm helyszín, és az azokat inspiráló valós helyek.

Disney rajzfilm helyszín valós inspiráció

Tovább


Plus-size disney hercegnők

Vajon hogy alakult volna  a rajzfilmek és Disney népszerűsége, ha valóságosabb alakokat rajzolnak. Plus-size karakterek már egyenesen istenkáromlás.

Crystal Walter, a Neoqlassical Art néven futó grafikus  némi vitát váltott ki Disney-filmek átrajzolt karaktereivel. A művész nyíltan beszélt a projektjéről és a különféle reakcióikról. Az emberek többsége pozitívan reagált, mások azzal vádolták, hogy „dicsőíti az elhízást” és népszerűsíti az egészségtelen életmódot. Pedig ő csak egy grafikus, aki fricskát mutatott a világnak.

disney hercegnő karakter plus-size

 

disney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-size

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Híres festmények Disney stílusban

A spanyol grafikus és illusztrátor, Carlos Gromo festmények egész sorozatát alakította úgy, mintha egy Disney animációs film képkockája lenne. Felismered mikor melyik fimből merítette az ihletet?

Tovább


Diznifikáció

Borzasztó szó cuki jelentéssel. A 22 éves holland illusztrátor, Isa Brendt átalakítja az emberek kedvenc fényképeit Disney stílusú illusztrációkká.ilusztrátor rajz stílus Disney állat

Tovább


Rajzfilmpillanatok a valóságban

Az életben is előfordulnak ilyen pillanatok.

Tovább


Együtt élni a Disney karakterekkel

Samuel MB művész, színész és általános iskolai tanár a fantáziát és a valóságot keveri azzal, hogy népszerű Disney-karaktereket helyez el fotóin. A képeken olyan kedvenc szereplőivel lóg, mint Simba, Ariel, Hercules és még sokan mások. Disney karakter

Tovább


Maszkok kicsiknek

Most a járvány idején mindenkinek maszkot kellene hordania, de nehéz helyzetben vannak a szülők. A kicsik számára túl nagyok a megvásárolható maszkok, ráadásul a maszkos arcok ijesztőek a gyerekek számára.

A Disney sokkal vonzóbb megoldást talált ki. A cég nemrég készített egy többször használható maszk sorozatot, amelyeket rajongók kedvenc Disney rajzfilmjei díszítenek. A Yoda-babától az Avengerseken át a Micimackóig olyan maszkok készültek, amelyek a gyerekek is örömmel viselnek. A legfontosabb, hogy a Disney vállalta, hogy minden nyereségét a nonprofit Medshare-nek adományozza, amely a rászoruló kórházakat támogatja.

Tovább


Ha minden Disney rajzfilm lenne

Gregory Masouras digitális művész elképzelte és meg is rajzolta, hogy néznének ki kedvenc sorozatai és filmjei, ha Disney rajzfilm lenne.

Tovább


Disney-filmben élni

Egy olasz grafikus egészen különleges életképeket készített magáról, mintha az életét Disney rajzfilmek karakterei között élné.A világ érdekes grafikus Disney

Tovább


Disney vs. valóság

Cinikus és kijózanító, ha a legendás mesekaraktereket a mese szerinti helyre, de a valós világba helyezzük el. A világ érdekes Disney mese karakter valóság

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog