Az unalmas nyugdíjévek helyett igazi Cosplay királynő vált a nagyiból. 

cosplay nagyi nagymama orosz nyugdijas

 

A nyugdíj sok idős számára meglehetősen unalmas: nincs sok tennivaló, az is ismétlődővé és unalmassá válik. De nem Marina Badianovának, az 58 éves szentpétervári hölgynek, aki néhány tehetséges fotós segítségével saját cosplay birodalmát hozta létre. Mostanra több tucatnyi cosplay jelmezt készített a steampunk, a történelmi, a folklór és a mese témában.

Az egész akkor kezdődött, amikor ruhákat kellett kiválasztania lánya fotózására. Nagyon élvezte a folyamatot, és maga is elkezdett öltözködni ezekre az alkalmakra. A stílusos hölgy egyszer ilyen bohó stílusú ruhájában ment haza, és egy fiatal fotós odajött hozzá, hogy fényképet kérjen róla. Izgatott és rémült volt, mivel nem tudta, mit csinál. Úgy döntött, hogy tapasztalatokat szerez. Elment az egyik fotózásra, ahol nagy sikert aratott. Ettől a pillanattól kezdve belevetette magát a hobbijába.

Ez még 2015-ben történt. Az elmúlt hat évben volt már kalóz, császárné, hercegné, öreg gazember, boszorkány, falusi lakos, steampunk hölgy és még sok más karakter. Marina maga készíti a kellékeket és a jelmezeket. Nemcsak varr, hanem másokat is ingyen tanít. Saját anyagokat használ, amit boltokból és bolhapiacokból szerez be. Kedvenc piaca Udelnaya-n található, ahol fillérekért igazi kincseket találhat.

cosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijascosplay nagyi nagymama orosz nyugdijas

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)