Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jaguár krokodilra vadászik

Elképesztő fotósorozat két ragadozó találkozásáról:

Tovább


Az őrült vadász terepjárója

Ez a legőrültebb Ford Pickup, amit valaha láttam. Bizarr díszítése a legbetegebb dolog, ami a szemem elé került. A kocsit borító állatbőrök, és kitömött állatok olyan látványt keltenek, mintha törve-zúzva átszáguldott volna egy állatparkon.

Tovább


Elképesztő vízalatti vadászat

Elképesztő egy madár: zuhanórepülésben, mint egy késpenge csapódik a vízbe, hogy a mélyben kapja el áldozatát.

Tovább


Fóka elkapta a pingvint

Hihetetlen vízalatti felvételek egy leopárdfókáról, amint a víz alatt elkap egy pingvint. Az elképesztő fotók az antarktiszi-félsziget mellett készültek.

Tovább


Mint egy vadászgép az országút felett: Lamborgini Perdigon

A hasonlat nem túlzás. Az egyelőre még csak koncepcióként létező autó tervezője bevallotta, hogy őt a legmodernebb lopakodó vadászgépek inspirálták. A Lamborgini Perdigon tervezője Ondrej Jirec, aki utolsó éves hallgatója a kaliforniai Art Center College közlekedési tervezés szakának. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Chips 3 perc alatt

Napi videó:   Mindig van egy idióta, aki be akarja törni

Napi fotó:  Így van értelme a mondásnak

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Futurisztikus légi robogó

Futurisztikus elektromos roller

Futurisztikus organikus faház

(via likecool)

Tovább


Ne kezdj el játszani vele!

Mert ha igen, rámegy a fél napod! Én szóltam előre...

Vannak okos cégek, akik nem egy szimpla reklámkampányba nyomnak bele egy nagy kazal pénzt, hanem e helyett megkérnek egy-két okos embert, csináljanak e helyett valami interaktív csudát.

2010-ben ismerkedhettünk meg a gyámoltalan de jólelkű vadásszal, most közös születésnapot ülnek a medvével. De egyetlen mozdulattal kiradírozza a címből a 2012-es évszámot, és mi írhatjuk be helyette saját születésnapunkat.

Tovább


Halvadászat a levegőben

Meglepő, hogy a véletlen milyen sportok kialakulását hozza el. Preoriában, a Mississippi folyón például a halakra nem horgászok, hanem vadászok mennek. A levegőben, bunkósbottal, dárdával, nyíllal.

Tovább


Amikor a medve a jobb

A következő képsorozat biztos megmelengeti a vadászat ellenzőinek szívét. Micimackó bosszút állhat malackáért.

Tovább


Egy elképesztő és vicces vadászat

Egészen különleges módon vadásznak a rókák télen a Yellowstone nemzeti parkban. Nehéz sorsuk van itt az állatoknak télen. A tájat hetekig gyakran méteres hó fedi. Nehezen jut táplálékhoz növényevő és ragadozó egyaránt.

A róka is nehezen találja meg az apró rágcsálókat. A kis jószágok ugyanis ravaszak, nem jönnek fel a hó tetejére, a hó alatt készítenek maguknak járatokat. Ezért a róka helyzete nehéz. Csak hallás után találhatja meg a rágcsálót, be kell tájolnia, majd egyetlen határozott ugrással kell lefúrnia magát a hó alá. A módszer egyszerre lenyűgöző és vicces. A vadászat képekben és videón:

Tovább


Anyázz, ha fáj

Régóta mondják, ha káromkodunk, könnyebben elviseljük a fájdalmat. Sokáig azt hitték, hogy ez csupán önmentegetés. De sikerült bebizonyítani, hogy a káromkodás csökkentheti a fájdalomérzetet. Nagy Britanniában, a Keele-i Egyetem kutatói 64 önkéntes egyetemistát kértek fel a tesztre, amelyben kezüket olyan sokáig kellett jeges vízben tartaniuk, ameddig csak bírták, miközben tetszésük szerint szitkozódhattak. Ezután úgy ismételték meg a vizsgálatot, hogy miközben a résztvevők eltűrték a fájdalmat, csak nem durva szavakat ejthettek ki, melyeket például egy asztal leírásánál használnának.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog