Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sivatagi szörnyeteg

Hamad bin Hamdan al-Nahjan sejk tízkerekű monstruma Dhabiyan névre hallgat.Isten állatkertje sivatag szörnyeteg terepjáró

Tovább


Sherpa, az őrült tajgajáró

Első ránézésre nem lehet eldönteni, hogy a jármű egy japán rajzfilmből vagy egy sci-fiből bukkant fel valami távoli bolygó felderítése után. De hogy alkalmas lenne a feladatra az biztos. De hogy jó lehet vele száguldozni, az biztos.Kütyülógia Sherp Serpa ATV terepjáró orosz tajga

Tovább


Legmarconább lakóautó

A Globecruiser sok férfi szívét megdobogtatja.

Tovább


Sziklapatkány

Csöppet átalakította a klasszikus terepjárót.Kütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkány

Tovább


A Pokol bosszúja és az Oroszlán háta

Veszélyes terepjáró kaland a meseszép tájon.

Tovább


Nem így képzelték az autómosást

Az összkerékhajtás nem mindenható. Ezért nem menj a tengerparti homokra még terepjáróval se. Azért a víz az úr...

Tovább


DTV Shredder

"Nekemezkell" kategóriánk mai győztesét nehéz meghatározni: szárazföldi jetski, lánctalpas terepdeszka? Mindegy minek próbáljuk nevezni, egyszerűen eszméletlen járgány.

A DTV (Dual Tracked Vehicle = Kettős meghajtású jármű) Shredder újraértelmezi az "off-road" kategóriát. Erős motor és az erőteljes lánctalpak alkalmassá teszik nagy sebességű haladásra, terepviszonyoktól és évszakoktól függetlenül.

Tovább


Az őrült vadász terepjárója

Ez a legőrültebb Ford Pickup, amit valaha láttam. Bizarr díszítése a legbetegebb dolog, ami a szemem elé került. A kocsit borító állatbőrök, és kitömött állatok olyan látványt keltenek, mintha törve-zúzva átszáguldott volna egy állatparkon.

Tovább


Terepjáró a határkerités tetején

Az Egyesült Államokat Mexikótól elválasztó kerítés nem véletlenül kapta a vasfüggöny nevet. A hegesztett, vasoszlopokból álló kerítés hivatott az Államoktól távol tartani az illegális bevándorlókat, és a drogcsempészeket. Nemrégiben a határőrség járőröző egysége különleges látványra lett figyelmes. A drogcsempészek rámpát épített a kerítés fölé, azon próbáltak áthajtani terepjáróval. A kocsi még bírta is erővel, de csempészek kihagyták a számításból az autó hasmagasságát, és az fennakadt a kerítés tetején. A csempészek ott hagyták fenn az autót.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mekkora marhaság

Napi videó:   Rekviem az utolsó kékbálnáért

Napi fotó:  Háború zenés kisérettel

(via piximus)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Lánctalpas kerekesszék

Először azt hittem játék, de tökéletes közlekedési eszköz a természetben és a szabadban aktív életet élni akaró mozgássérülteknek.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog