Csöppet átalakította a klasszikus terepjárót.Kütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkány

 

A River Road terepjárók és egyéb off-road járgányok építésével és átépítésével foglalkozik. A sziklapatkányt a Hauck design tervezte, kicsit futurisztikus, kicsit poszt-apokaliptikus, kicsit steampunk beütésű. Ráadásul kevés terep van, amin nem tud keresztülmenni.

Kütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkányKütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkány

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Hétvégi dizájn: Karácsony vörösben
Macskaőrség:  Macskák mentés előtt és után 3.
Napi videó: Római ezüskupa
Napi fotó:  Röntgenorvos graffitizik

(via river road)

Kütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkány