Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tűz-szivárvány

Többen azt hitték, angyalt látnak az égen.

Tovább


Mi kell a karácsonyi hangulathoz?

Kandalló és karácsonyi slágerek. A youtube ebben is a barátod. Megkaphatod együtt is, külön-külön is. Néhány videó gyújtogatás és füstszag nélkül.

Ha csak karácsonyi zenére van szükséged, itt egy egyórás gyűjtemény:

Tovább


A francia parasztok keményebben csinálják

Falazás, répa, és trágya a minisztérium elé: Így tüntetnek Franciaországban:

Tovább


A tűz, a víz, és és ég kastélya

Egy kaliforniai csoda a hegy tetején, amelyet teraszok emelnek az égre, körbe öleli a víz,és a lángok között lehet megpihenni. Címe: 1201 Laurel Way, Beverly Hills, Los Angeles. Ára 36 millió dollár.

Tovább


Autópálya a házon keresztül

Osakában van egy hasonló épület, mint a mi budapesti körszállónk. Szép, magas, hengerformájú épület, de egy dologban nagyon eltér: az épületen keresztül megy egy autópálya.

5-4-21 Fukushima Fukushima-ku Osaka, Japán.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Egy kép - egy gondolat (140428)

A hat éves kislány megpróbálta átverni a fogtündért: a párnája alá Tic-Tacokat tett.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Rózsa-rizs

Napi videó:   Gyerek a nejlonzsákban

Napi fotó:  Háza a szigeten

Macskaőrség:   Különleges barátság

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A kölykök csak melegedni akarnak

Idill a műhelyben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csipetke helyett - Füstös aprógombóc

Napi videó:   A nagy testvér fentről les

Napi fotó:  Újrahasznosítás

Macskaőrség:   Az ugrás néha nem megy simán

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Lángot okádó Sárkány-híd

Vietnam leghosszabb hídja, amely tüzet köp.

Vietnamot a leszálló sárkány országának nevezik. Talán ez adta az ötletet, hogy a Han folyót egy sárkányt formázó híd ívelje át.

Tovább


Pók vízcsepp kalapban

A makrófotózás gyöngyszemei. A pók fején lévő vízcseppel játszott a fotós.

Tovább


Így készül a lázadók maszkja

Guy Fawkes a történelem egyik legérdekesebb alakja gonosz merénylőből 400 év alatt szabadsághős lett. Ma minden tüntetésen őt látni, bárhova mész a világban.

1605. november 5-én, nem sokkal éjfél után tartóztatták le Guy Fawkes-t egy, a londoni Westminster-palota közelében található pincében, ahol a férfi összesen 36 hordó puskaport őrzött. Fawkes elfogásával lepleződött le a híres "lőpor-összeesküvés", melynek résztvevői a néhány órával később összeülő parlament és I. Jakab angol király (ur. 1603-1625) felrobbantására készültek. Felségárulás vádjával fogták perbe, és rövid tárgyalás után kötél általi halálra ítélték. Az ítéletet 1606. január 31-én hajtották végre.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog