Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Titkos szálloda

Fadobozos turisták egy irodaépület elhagyott emeletén.

A világ érdekes Japán szálloda fadoboz

Tovább


Aludtál már homokvárban?

Ha van elég türelmed hozzá, most Hollandiában megteheted.

Tovább


Úszó hotel az Amazonason

Tökéletes kényelem, maximális élmény

Tovább


Japán szerelmi fészkek

A különleges szállodákban a bizarr igényeket kielégítő szobákat lehet pár órára, vagy egy éjszakára kibérelni. Szerepjáték vagy fétis? Mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár a raktárra, akár az autóra, akár mesebeli helyre bukik. A szállodalánc Japánban már mindenhol megtalálható. Diszkrét elvonulás a túlzsúfolt és papírfalú országban.

Tovább


Szálloda, ahol nagyon szeretik a vizet

Medencék, vízesések, csobogók, patakok, átfolyók mindenhol. Eza Como Shambhala Resort Bali szigetén. Napfény, pálmafák, bambusz, és víz. Kell más?

Tovább


Világ legőrültebb szállodája

Ilyet ház csak akkor születhet, ha Salvador Dali Gaudiról álmodik. Vagy fordítva. (videó a végén)

Vietnam Da Lat nevű településén található az Őrült ház nevű szálloda, amelyet vietnami nyelven Nha Khung Hang Nga-nak hívják.

Tovább


Legrosszabb börtönből luxusszálloda

Hollandia legrosszabb hírű börtönéből luxusszálloda lett. A Het Arresthuis közel százötven éven át szolgált börtönként, míg 2007-ben el nem költöztették az utolsó rabot is. Az épületet megvásárolták, felújították, és exkluzív szálloda lett belőle. Nem az a most divatos, megőrizzük a börtönérzést, hogy egy-két éjszakát itt borzongjanak a vendégek, hanem igazi luxust kap, aki itt tölt néhány éjszakát. Persze lehet rabruhában bulizni, a rácsok és a zárkaajtók is megvannak még, de minden más. Minden nagyon más. Azt hiszem, nem ilyen cellákra és konyhára emlékeznek a hajdani lakók. Egy éjszakára egy kétágyas szoba 140-220 euró.

Tovább


Üveg iglu szálloda a sarkkörön

Finnországban, a sarkkör közelében épült a Kakslauttanen szálloda.

A gyönyörű Lappföldön, az Urho Kekkonen Nemzeti Park mellett télen nagyon népszerűek a kiadó szállások.

Ennek a szállodának a különlegessége, hogy 20 eszkimó kunyhó is bérelhető.

Ezek nem jégből, hanem üvegből épültek.

Tovább


Varázshegy, a hihetetlen szálloda

A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található a Huilo-Huilo területén.

Huilo-Huilo egy magánforrásokból finanszírozott természetvédelmi projekt amely egyúttal környezettudatos ökoturizmussal is foglalkozik.

Ez a terület korábban a favágók prédája, amely miatt a dzsungel gyors ütemben pusztult.

Tovább


A világ legnagyobb vízfeletti bungalója

A jómódúak között igen népszerű - és sokak vágyálma - a sekély tengerben, cölöpökön álló bungalókban tölteni a nyaralást. Romantikus, békés, exkluzív, a nyugalom szigetei.

A világon több mint 110 ilyen üdülőhelyen foglalhatunk szállást. Ezek a bungalók nagyobbak, és jóval drágábbak egy szállodai szobánál. 50 négyzetméternél szinte mindegyik nagyobb, de átlagosan 100 négyzetméteres építményekben élvezhetjük a magányos luxust.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog