Fadobozos turisták egy irodaépület elhagyott emeletén.

A világ érdekes Japán szálloda fadoboz

 

Régóta ismertek a japán "kapszula szállodák", ahol a vendégek egy ágyméretű kis fülkében alhatnak olcsón, de még feltérdelni sincs hely. Won Kim brooklyni fotós hátizsákos turistaként véletlenül botlott bele egy rejtett tokiói szállodába, amit hozzá hasonló turisták számára tartottak fenn. Az egész szálloda egy irodaház egyik emeletén található valahol észak-kelet Tokióban. A „szobák” furnérlemezekből vannak összetákolva, nem nagyobbak, mint egy beépített szekrény, és minden kényelmet és komfortot nélkülöznek.

A világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadobozA világ érdekes Japán szálloda fadoboz

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Macska lufival játszik
Napi videó:  Repülj, ember!
Napi fotó:  Passzív ellenállás

(via)

A világ érdekes Japán szálloda fadoboz