Tökéletes kényelem, maximális élmény

 

Óriási élmény a világ legnagyobb folyóján utazni, de a meleget és a magas páratartalmat hosszú távon kevesen tudják elviselni. És természetesen vannak olyanok, akik nem egy kenuban akarják felfedezni a folyó szépségeit, hanem tökéletes kényelemben utaznának.

Ha valaki tökéletes utazásra vágyik az Amazonason, akkor azoknak az Aqua Expedition cég új hajóját, az Aria Amazont ajánlom. A közel ötven méteres hajó gyakorlatilag egy ötcsillagos úszó szálloda. Az utasok kényelmét szolgálja az is, hogy a mindössze 16 utaskabinban maximum 32 utast szállásolnak el.

A tökéletes élményt szolgája, hogy a kabin víz oldali fala a mennyezettől a padlóig üvegből készült. Így kár a kényelmes fotelekből, akár az ágyból gyönyörködhetünk a folyó szépségében.

Természetesen, ha valaki magányra vágyik, függönyökkel kizárhatja a világot.

A kényelemről egy bár, nappali, étkező, edzőterem, és a kilátó-fedélzeti jakuzzi gondoskodik.

24 fős személyzet gondoskodik az utasok kényelméről, akik közül nem hiányozhat a mesterszakács sem. Az üvegfalú étteremben Pedro Miquel Schiaffino fogásait szolgálják fel.

A felső fedélzeten, az árnyékolóval fedett teraszról tökéletes kilátás nyílik.

Az utazást többször is megszakítják, és motorcsónakokon, helyi idegenvezetők kíséretében tesznek rövidebb kirándulásokat.

A bátrabbak kajakos kirándulást is tehetnek.

De lehetőség van a parti falvak kerékpáros felfedezésére is.

Utazás az egyik testvérhajóján:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:   Macskák és a durranó lufi

Napi videó:   100 év divat

Napi fotó:  Innen indul a szivárvány

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...