Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legnagyobb vasúti terepasztala

44 év alatt 13 kilométer sín.A világ érdekes USA New York legnagyobb vasút terepasztal modell

Tovább


Ősz modell

Csaknem hatvanéves, de lazán lenyomja a fiatalokat.

Tovább


Klasszikus autók modern utódai

A modell ugyanaz, csak eltelt pár évtized.

Tovább


A fogyatékosság szépsége

Három éves korában támadta meg az alattomos, de ártalmatlan betegség. Mégis szupermodell lett belőle.

Amikor az ember először pillantja meg őt, akaratlanul is a szépséges indián lovakra asszociál. Ezt ő nem szégyelli, és felvállalja. Így lett egy bőrbetegség nagykövete.

A hölgy neve Winnie Harlow, művésznevén Chantalle Winnie. Újságíró, szupermodell, és a vitiligo nevű betegségben szenved.

Tovább


Utolsó ötlet a magyar foci megmentésére

Próbálkozzunk egy utolsó edzőcserével, de horvát módra. Ő Tihana Nemcic. A 25 éves egykori modell Horvátországban az NK Viktorija Vojakovac futballcsapat edzője. Ő az első női vezetőedző a futball történetében, akit egy férfi labdarúgócsapat élére neveztek ki. Rá talán jobban hallgatnának a fiúk, vagy talán ő tudná őket motiválni. Az a gyanúm, a csapat gyorsan feljebb kerül az ötödosztályból, de az biztos, hogy a jegybevételek meg foknak ugrani.


Tovább


Northlandz: a világ legnagyobb modell vasútja

A világ legnagyobb modell vasút a New Jersey-i Flemington közelében épült. Létrehozója Bruce Williams Zaccagnino.

A Northlandz méretei elképesztőek: több mint 13 kilométer hosszú pálya, amin több mint 100 vonat fut, miközben közel 400 hídon kelnek át.

Tovább


Szupernő lábak nélkül

Könnyedén belépdel tűsarkú cipőin. Pedig nincsenek lábai.

Aimee Mullins félelmetes. Félelmetesen erős. Szárkapocscsont nélkül született, ezért egyéves korában amputálták lábait térd alatt.

Egy tucat műlába van, alkalomtól függően választ. Szebben jár a magassarkú cipőben, mint sok nő.

Tovább


Aki együtt úszik a nagy fehér cápával

Ocean Ramsey, 27 éves modell és környezetvédelmi aktivista megtette a lehetetlent: együtt úszott a nagy fehér cápával, mindenféle védőfelszerelés nélkül. A felvételei lélegzetállítóak: egyszerre rémületesek, és gyönyörűek. Olyan dolgokat tesz meg vele, mint eddig csak delfinnel láttunk.

Tovább


Repülő emberek New York felett

Néhány őrült repülőmodellező távírányítású, ember formájú repülő eszközöket készített. New York egyik közparkjából indították a masinákat. Az illúzió tökéletes: három Suparman száguld New York felett. A videót két nap alatt több mint hárommillióan nézték meg.

Tovább


A világ legnagyobb makett repülőtére 900 millióért

Németországban elkészült a világ legnagyobb működő makettrepülőtere. A látvány elképesztő, mint a befektetett munka és pénz is.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog