Az életfilozófiája az, hogy nem kell félni a sötéttől.modell Szudán Fekete

 

Nyakim Gatwech a dél-szudánból származó lány a legsötétebb bőrű modell a világon. A Minneapolisban élő 29 éves lányról tényleg el lehet mondani, hogy éjfekete a bőre. Mélyen pigmentált bőre erős elszántsággal párosul, a fekete jogok szószólója is. Fotóit tízezrek szeretik az Instagramon, és amikor az Uber egyik vezetője azt tanácsolta, hogy világosítsa ki a bőrét, csak nevetett a dolgon. Csak annyit mondott, nem engedi amerikai szabványosítani afrikai lelkét. „ Szeresd a bőröd, amiben élsz, mindegy, hogy milyen színű.”

modell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Feketemodell Szudán Fekete

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

modell Szudán Fekete