Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Luxus nyomortelep

Esti pezsgőzés az égő olajoshordó mellett.

A tematikus szállodák és éttermek alternatív és fantasztikus élmény kínálnak az embereknek, és nagyon népszerűek a turisták körében.

Feltéve, ha ezt ízlésesen hozzák létre. De a Viskóváros (Shanty Town) talán az egyik legízléstelenebb és legérzéketlenebb tematikus üdülőhely, amit valaha készítettek.

Tovább


Ágyból nézni az elefántitatót

Zanbiában, az Alsó Zambezi Nemzeti Parkban áll ez a különleges luxus apartman a Chongwe folyó partján. A ház és a környezet önmagáért beszél. Az ágyból nézni hajnalban a folyóból ivó állatokat, vagy a fürdőző elefántokat, nem mindennapi élmény. Napi bérleti díja 2000 dollárról indul.

Tovább


Luxusnyaralás a Himaláján

Kicsit minimalista, de cél a maximális kikapcsolódás, a tökéletes pihenés, a béke és nyugalom.

Tovább


Luxusvilla a sziklafal peremén

Lélegzetelállító kilátás nyílik az Andamán-tengerre ebből a lenyűgöző, hat hálószobás villából. Egy drámai gránit sziklafal tetején épült. A Thaiföldi Phuketban, az exkluzív "Millionaire a Mile"-on, vagyis a milliomosok mérföldjén, található, ahol ahogy a neve is mutatja, nem a szegények laknak. A Villa Amanzi bérelhető, 12 vendéget fogadhat, és napi árak 2.000 - 4.500 dollár között mozognak.

Tovább


Luxuskocsik téglára állítva

Egy átlag autótulajdonost megüt a guta, ha megtalálja a kocsiját az utcán téglákra állítva, kerekek nélkül. Komoly érvágás négy új felni és gumi, de gyakran még az alváz vagy a futómű is megsérül. Ez a luxusautóknál különösen nagy összeg, bár valószínűleg a tulajdonos zsebét kevésbé terheli meg. Neki valószínűleg a cikizés fáj jobban.

Tovább


Bérelj magadnak sziget-erődöt

Egy sziget, egyetlen épület, egyetlen erőd: ez a Spitbank-erőd.

Angliában, Portsmouth partjai előtt fekszik a pici sziget, a várostól egy kilométerre,  Wight-szigettől öt kilométerre.

1860-ban épült a város és a kikötő védelmére, amikor tartottak III. Napóleon inváziójától.


Nagyobb térképre váltás

Az erődben állandó helyőrség állomásozott.

 

Ma már nincsenek benne katonák, ellenben a tulajdonosa pazarul felújította. Ma már egy luxus ingatlan, amelyet esküvőkre és  különböző eseményekre bérelnek ki.

 

Kilenc fényűzően berendezett hálószobájában 18 vendég töltheti az éjszakát, de a rendezvényhelyszín hatvan vendég befogadására alkalmas.

 

A bérlése nem olcsó mulatság, egy éjszakára 6 500 fontot kérnek, egy hétért 36 400 fontot kell letennünk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Vízesés étterem

Napi videó:   Hihetetlenül szerencsés emberek

Napi fotó:  Felemás szemmel

(via piximus)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Lebegő luxus

A Solar Floating Resort koncepció egyedülálló kombinációja egy apartmannak, egy jachtnak és egy tengeralattjárónak, amely kihasználja a nap energiáját, és környezetszennyezés-mentesen, harmóniában a természettel biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Telepíthető bármelyik strandra, tengerpartra, hogy maximális komfortot nyújtson a vendégeknek, fokozza a szálloda értékét, mindezt környezetbarát, napelemes energiaellátással. Az SFR felületét borító napelemtáblák biztosítják a szükséges energiát a meghajtáshoz és a fedélzeti rendszerek működéséhez.

Az SFR-t úgy tervezték, hogy maximum hat fő számára kényelmes elhelyezést biztosítson a vízen. Ideális élőhely kikötőkben, miközben a parthoz csatlakozik, mégis megadja a kellő magánszférát. Akár a tökéletes nászút helyszíne lehet.

Minden SFR fedélzetén található két egyágyas és két kétágyas hálószoba, természetesen mindegyikhez tartozik saját fürdő. Tágas konyha, étkező, társalgó áll a vendégek rendelkezésére, elegáns, olasz stílusú dekorációval. A fedélzeten bár és napozóágyak, valamint egy hatszemélyes jakuzzi található.

A Solar Floating Resort legnagyobb különlegessége egy víz alatti kilátóbuborék. A fedélzetről lesétálva hat karosszék fogadja a bámészkodni vágyókat, hogy itt pihenjenek, és élvezzék a zavartalan, 360 fokos, víz alatti panorámát a vastag, kristálytiszta üvegen keresztül.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sütőtők-krémleves különlegesen

Napi videó:   A gepárd futása

Napi fotó:  Fontos a tökéletes kényelem

(via mpd-designs)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Luxusszálloda kizárólag macskáknak

Ha úgy érzed, mégis a nyávogó szemed fénye nélkül utazol el néhány napra, nem kell a szomszédok kénye-kedvére bíznod a kicsikét. Feltéve, ha Angliában élsz. A kizárólag macskáknak fenntartott luxusszálló a macskák (vagyis inkább a gazdik) minden kivánságát kielégíti. Külön szoba, játszósarok, hálófülke, profi hangrendszer a kényelmes pihenésért, luxuságy pihepárnával. Vacsorára vörös lazac, bélszin, és különleges minőségű sonka, természetesen kizárólag ezüsttálcán szervírozva. Mindez a Longcroft luxus macskahotelban, és potom 23 fontot kell fizetned egy éjszakáért.

Tovább


Luxusbunker világvége esetére

Már csak 330 nap van a Maya világvégéig. Tudja mit fog csinálni másnap reggel? Tudja, hogy fogja túlélni? Egy kaliforniai cég megoldást kínál milliomosoknak a hatalmas katasztrófák idejére. A Vivos nevű cég 2 milliárd forintnak megfelelő összegért luxusbunkert épít a föld alá.

Tovább


Luxusnyaralás a Kókusz-szigeten

Ha valaki igazán csak a békére, a nyugalomra, és a tengerre vágyik, csak az menjen erre a helyre. Feltéve ha sok pénze van.

Ez a kókusz-sziget nem azonos a lakatlan Kókusz-szigettel (spanyolul Isla del Coco, angolul Cocos Island), amely 500 km-re Costa Rica partvidékétől a Csendes-óceánban fekszik. De nem is az Ausztráliához tartozó Kókusz (Keeling)-szigetek, amely két atollt és 27 korall-szigetet foglalnak magukba, amely az Indiai-óceánban, Ausztrália és Srí Lanka között félúton találhatóak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog