Már csak 330 nap van a Maya világvégéig. Tudja mit fog csinálni másnap reggel? Tudja, hogy fogja túlélni? Egy kaliforniai cég megoldást kínál milliomosoknak a hatalmas katasztrófák idejére. A Vivos nevű cég 2 milliárd forintnak megfelelő összegért luxusbunkert épít a föld alá.

Az emberek félelméből mindig igazán nagy hasznot lehetett húzni. Félünk a terroristáktól, a háborútól, a természeti katasztrófáktól, korábban a legjobban rettegők privátbunkert építettek maguknak. Most azonban lehetőség van arra, hogy bevásároljuk magunkat egy nagyobb magánbunker biztonságába. Ami nem feltétlenül jelent spártai kényelmetlenséget, legalábbis a TerraVivos terveit tekintve.

A Vivos megvásárolt egy bunkert, ami még a hidegháború idején épült. Körülbelül 170-200 család fér el benne, abban az esetben, ha kifizeti a belépődíjat, ami 25,000 dollár/fő.

Minden emberre 10 nm2 terület jut, amit úgy osztanak el, hogy a családtagok azért együtt lehessenek. A bunker egy évre van felszerelve mindennel, amire csak szükségünk lehet. Teljesen felszerelt konyha, mozi terem, sőt orvosi rendelő is van.

A cég honlapján rengeteg videó és kép található a luxus bunkerről, és, egy kedvcsináló, propaganda cikket is írtak arról, hogy mi mindenre számíthatunk a közeljövőben. Úgy tűnik, hogy az atomtámadás és a harmadik világháború a legjobb dolog, ami történhet velünk. De a szökőár, a napkitörés és minden más ellenére, az a 900 ember, aki lefoglalja a helyét, luxusbiztonságban lesz. Az oldalon van továbbá egy visszaszámláló is, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy alig több mint 328 napunk maradt arra, hogy jelentkezzünk túlélőnek.

Íme a cég bemutató videója:

Egy ABC interjú a témáról:


Csatlakozz a több mint ötezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó: Túl szexi farmernadrág

Ezt láttad már?

2053 atomrobbanás

Mintha a világ robbant volna fel

Luxusnyaralás a Kókusz-szigeten

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)