Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legkeményebb

Dupla amputáltként többre képes, mint az egészségesek.

Noah Galloway egyszerű srác volt az Alabama államban található Birminghamban. 2001-ben úgy döntött, hogy belép a hadseregbe. Gyalogos katonaként azon kevesek egyike volt, aki elit katonaként az első sorban szolgáltak a háború idején.

Tovább


Csiganyál-arcmasszázs

Ha létezik ipar ahol képesek bármit felhasználni, az a szépségipar. De hogy a csiganyál is…

Talán két éve jelentek meg azok a kozmetikumok, amelyek csiganyálkát tartalmaznak.

Tovább


Sufnituning

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csokoládé művészet 3.

Napi videó:   Három órás helikopteres utazás Új-Zéland felett

Napi fotó:  Legbájosabb kiskacsa

 (via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Megtért skinhead leszedett tetkói

Egy autó árába és két év szenvedésbe került a tetoválások eltűntetése. Megrázó képek.

Bryon Widner igazi keményvonalas skinhead volt. 14 éves korában varrta fel első rasszista tetoválását. Tagja volt a Fehér Hatalom mozgalomnak. Egész testét tetoválások borították. Még a kézfejét és az arcát is.

2006-ban megnősült, és gyermeke született. Ekkor megváltozott benne valami.

Tovább


Jegesmedve a fogorvosnál

Borisz, a jegesmedve egy mexikói cirkuszban tengette életét, amíg állatvédők ki nem mentették onnan. Az elhanyagolt jószágnak sok fájdalmat okozhattak szuvas fogai, ezért egyik első útja a fogorvoshoz vezetett. A rutinos állatorvosi csapatnak sem volt könnyű a dolga ekkora agyarakon gyökérkezelést csinálni Gondolom a társaság fele azt számolgatta magában, hogy jól számolták-e ki az altató mennyiségét. Mindenesetre érdemes megnézni a nővérke kezét az állat mancsa mellett.

Tovább


A legkeményebb csaj

Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

Tovább


Tudod mi az igazi szerelem? Ez!

A fotósorozat végére magyarázatot kapsz. Vigyázz, megdöbbentő képek is szerepelnek a sorozatban:

Taylor Morris és Danielle Kelly szerelme még a gimnáziumban kezdődött. Amikor Taylor az amerikai hadsereg robbantási szakértője lett Virginiába költöztek. 23 évesen az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén, május 13-án rálépett  egy házi készítésű aknára. A bomba felrobbant. Elvesztette kezeit és lábait, de életkedvét és a feleségét nem. 5 hónappal a baleset után újra jár, és boldogan él feleségével.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:    Áztatva a legjobb

Napi videó:   Óvatosan a vízággyal

Napi fotó:  Áradás előtt és után

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A természet csodái: a szerelem-alagút

Valós szerelem – Virtuális személy

A természet csodái: A kínai Tündérhíd

(via navytimes)

Tovább


Gyönyörű és félelmetes: A nagy rájavándorlás

Minden évben a tehénorrú ráják, más néven aranyráják (Rhinoptera bonasus) összegyűlnek a Mexikói-Öbölben. és hatalmas csapatokban vándorolnak Nyugat-Florida partjai és a Yucatán-fésziget között. Egy-egy csoportban akár tízezernél több állat is összegyűlhet. A látvány félelmetes, de ezek az állatok teljesen ártalmatlanok.

Tovább


Kézzel kivájt csoda: Guoliang-alagút

A Guoliang nevű kis falu Kínában Henan tartomány északnyugati sarkában, a Taihang hegységben található. A falu egészen különleges helyen épült. Magas hegyek veszik körül, amelyek teljesen elzárják a külvilágtól.

A faluhoz vezető út évszázadok csak egy meredek és veszélyes lépcsősor volt, amelyet "Ti Tian"-nak, vagyis égi létrának neveztek. A falu létezéséről mindössze néhány éve, az internet révén tud a világ.

Ez a furcsa elzártság az évszázadok folyamán csak jót tett a falunak, egyfajta védettséget adott a világ zűrzavaraival szemben. A lakók kecsketenyésztésből és gyógyfűtermesztésből éltek. De a mintegy háromszáz falusi véget akart vetni az elszigeteltségnek. A faluban nem volt víz villany és telefon sem. A huszadik század ellenére sem éltek jobb körülmények között, mint a középkorban. Miután kormányzati segítségre hiába vártak, a falusiak kétségbeesett tettre szánták el magukat: alagutat fognak a sziklába vájni. Csákányokat, kalapácsokat, és vésőket vásároltak, és a Shen Mingxin, a falu elöljárójánakvezetésével 13 ember 1972-ben nekikezdett a munkának.

Tovább


Szabadkézzel tökéletes kört rajzolni

Régi történet, hogyan bizonyította a pápának a XIII. százai firenzei festő, Giotto a művészi képességeit. VIII. Bonifác pápa hírvivőt küldött Giottóhoz, bizonyítsa be egy próbamunkával rátermettségét. Giotto a piros festékbe mártotta az ecsetét, és egyetlen mozdulattal egy tökéletes kört festett. Biztosította a hírvivőt arról, hogy ennek a mintának az értékét gazdái fel fogják ismerni. Amikor a pápa meglátta, azonnal megérezte, hogy Giotto felülmúlja korának összes festőjét.

Ez az anekdota azóta is a tehetség és a művészi tökéletesség példája. Épp ezért szabadkézzel tökéletes kört rajzolni manapság is óriási elismertséget hoz. Meglepő módon nem is ritka, aki képes erre. Erre lehet példákat találni az interneten is.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog