Thaiföld híres lélegzetelállító természeti környezetéről,  lenyűgöző vadvilágáról és pihentető trópusi klímájáról,  amely tökéletes nyaralási célpont a szabadtéri szerelmesek számára. Egy üdülőhely még közelebb hozza a természetet a látogatókhoz. Az Anantara Arany Háromszög Elefánt Tábor Észak-Thaiföldön található, egyedi átlátszó buborék lakosztályaival vonzza a turistákat, lenyűgöző kilátást biztosítva az elefántok lakta területre.

Thaiföld buborék szállás

 

Thaiföld buborék szállásEzeket a nem hagyományos szobákat Jungle Bubbles-nek hívják. Átlátszó csúcstechnológiájú poliészter szövetből készülnek, amely a látogatóknak korlátozások nélküli kilátást biztosít a környékre.  Thaiföld buborék szállásA buborékok körül az elefeántok teljesen otthonosan mozognak, része az életterüknek.  A 22 négyzetméteres buborékok mindegyike kényelmes king-size méretű ággyal rendelkezik. A lakosztály része a tágas, és szintén átlátszó fürdőszoba, és az ülősarok. Thaiföld buborék szállás A személyzet kosorakban hozza ki a vacsorát. Thaiföld buborék szállás A szállás egy éjszakára 585 dollár két személyre.Thaiföld buborék szállás A buborékok körül az elefeántok teljesen otthonosan mozognak, része az életterüknek. Thaiföld buborék szállás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)