Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tervezd meg az álmaid otthonát

Egy angol tervezőiroda megkért néhány 4 és 10 év közötti kisgyereket, hogy rajzolják le álmaik házát. A cég utána elkészítette a házak háromdimenziós látványterveit. Ezután minden tervet egy profi ingatlanügynök értékelt. Kiderül, hogy a gyerekeknek nagyon drága fantáziája van. Nézd meg a házakat és értéküket.

A világ érdekes gyerkeű gyerek terv álomházA világ érdekes gyerkeű gyerek terv álomház

Alya and Zack's Unikornis kúriája: 5.5 millió angol font

Tovább


Kórházi varázslat

Különleges karácsonyi ajándék a kórházban fekvő rákos gyerekeknek.karácsony kórház gyerek rák Photoshop fotó

Tovább


Ez tényleg szörnyen vicces

Mik ezek a furcsa szörnyek? Egy kisgyereknek nem erőssége a rajzolás, elnagyolt vonalak, torz figurák születnek. Egy Photoshop varázsló grafikus apuka a gyermeke rajzait próbálta valóságossá tenni. Hogyan néznének ki az állatok és az emberek, ha a gyerekrajz hiteles lenne. Az eredmény furcsa, de vicces szörnyek gyűjteménye.gyerek rajz valóság Photoshop

Tovább


Gyerekek az esküvőn

Az esküvői fotósok szerint cuki gyerekfotót csinálni esküvőn nehezebb, mint macskát legelésre bírni. gyerek

Tovább


Elvarázsolt gyerekkórházak

A kórházak rideg, fehér fertőtlenítőszagú épületek. Riasztóak egy kisgyerek számára. Hét évig ezelőtt Silvio Irilli olasz festőművész úgy döntött változtat ezen. Elindította Ospedali Dipinti (Festett Kórházak) projektjét, hogy megváltoztassa az olasz kórházak imázsát. Hét év alatt sikerült radikálisan átalakítania 12 kórház különféle egységeit: a recepciótól a gyermek-, radiológiai- és rákos részlegekig. Leggyakrabban vizi élőviláűgokat és rajzfilm karaktereket fest meg. Vagy olyan tájakat visz fel a falra, amelyek kitágítják a teret, hogy ne legyen a gyerekeknek olyan ijesztően szűk a tér.

kórház gyerek festés

Tovább


A baba olyan mint én!

A wisconsinban élő szociális munkás Amy Jandrisevits gondoskodik arról, hogy egyetlen gyerek se érezze magát másnak. Egy ideje olyan babákat készít, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a fogyatékossággal élő kis tulajdonosuk, bármilyen formában egyedi körülményekkel és testi jellemzőkkel. Ezzel hihetetlen örömet szerez a gyerekeknek, könnyebbé teszi önmaguk elfogadását, és beilleszkedésüket.

gyerek fogyatékos baba hasonló

Tovább


Amerikai kölykök

Gyereknek lenni a múlt század elején az Egyesült Államokban. De máshol sem volt jobb.A világ érdekes gyerek kölyök 100 év

Tovább


Gyerekmunka 100 évvel ezelőtt

Sajnos máig probléma. Még nem tűnt el a világból.

Isten állatkertje gyerek munka

Tovább


A gyerekek utálnak vásárolni

Ez gyakran látszik rajtuk.A világ érdekes gyerek vásárlás utál

Tovább


Szülők trükkjei

Néhány zseniális megoldás az élet apróbb kihívásaira.A világ érdekes baba kisgyerek szülő ötlet

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog