Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézd meg a képet még egyszer!

Ne higgy elsőre a szemednek.A világ érdekes fotó megtévesztő

Tovább


Amikor a papír életre kel

Tullius Heuer autodidakta digitális művész digitális a brazíliai Maceióban él. Tullius zseniálisan keveri a képeket a rajzokkal, a valóságot a szürreálissal.

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

 

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

Tovább


Az igazi vadnyugat

150 éves fotók a valódi, még szinte érintetlen amerikai határvidékről.Amerika Vadnyugat fotó igazi

Tovább


A 2021-es Év Természetfotósa díjazottjai

A több ezer jelentkező közül kiválasztott 15 legjobb kép.

verseny természetfotó 2021 díj

1. "Érzelmi tartomány": Lea Lee Inoue

Tovább


Így lehetsz igazi celeb

Kevés embert lehet olyan sztárok és celebek társaságában látni, mint Lorenz Valentinot. A srác nem valami különleges személy, csupán zseniális photoshop varázsló. Kedvenc hobbija, hogy sztárok fotóira varázsolja fel magát. De feltűnik mozisikerekben is, mint ahogy világhírű fotókon is a szemünkbe néz. Amit csinál, az egyszerűen tökéletes. És hogy ne vádolhassák csalással, mindezt egy idióta jelmezben teszi. Lorenz Valentino jelmez kép fotó photoshop celeb

Tovább


Az álmomban látott világok

Vatsal Kataria indiai fotográfus és miniatűr művész. Álmaiban különleges helyeken szokott járni. Úgy döntött, nem hagyja elúszni az álomban szereplő helyeket. Modellező-asztalán kicsiben elkészítette, lefotózta, és a képeket úgy retusálta, ahogy álmaiban látta. Most már megoszthatja az egész világgal az álombéli helyeket. Az álombéli helyek, és ahogy a fotók készültek.

Tovább


Laposföld

Úgy görbíti a fotós a teret, mint az eredetben.

Tovább


Állati fotók

Hihetetlen, de ezek szabályosan pózolnak .A világ érdekes fotó póz pózol állat

Tovább


Szerelem a szemedben  

Az esküvői fotós a szemben tükröződő képet örökítette meg.

A világ érdekes fotó esküvő szem tükröződés

Tovább


Ablakot nyitni a múltra

Kombinált képeken a modern és a régi Párizs.A világ érdekes Párizs fotó kombinált

Eiffel-torony, 1900

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog