Úgy görbíti a fotós a teret, mint az eredetben.A világ érdekes fotó laposföld görbült tér

 

Emlékszel az Eredet című filmre? Az álomban az építészlány nem csak felépítette a világot, de meg is tudta görbíteni, és visszahajlította. Most ezt teszi a világgal a török fotós, Aydın Büyüktaş. Egészen szürreális képeket hoz létre Flatland, vagyis Laposföld című albumában. A kép alját szemből látjuk, de a kép tetejét már felülről. A képeken látszólag 90 fokban meggörbíti a világot. A fotózáshoz valójában drónt használ, ezeket a képeket módosítja. Vigyázz ha nézed, ne kövesd a görbületet, hanyatt ne ess a székről.

A világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült térA világ érdekes fotó laposföld görbült tér

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes fotó laposföld görbült tér