Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nehéz a fotós élete

Egy jó képért mindent.A világ érdekes fénykép fotó fotós

Tovább


Inkább a hátteret figyeld

Az érdekes dolgok ott történnek.fotó háttér érdekes

Tovább


Fénykép az utolsó pillanatban

A következő pillanat már nagyon kellemetlen lesz.fotó pillanat utolsó baleset

Tovább


Furcsa régi fotók

Mit osztottak volna meg, ha lett volna Facebook 100 évvel ezelőtt.A világ érdekes régi fotók

Tovább


Egy ágyban a kedvencekkel

Alvó babák pihés vagy szőrös állatkákkal. Cukiságmérő a hétre kiakasztva. Sujata Setia Londonban élő fotós zseniális képei. A világ érdekes baba fotó állat kölyök

Tovább


Legjobb képek a hullámvasúton

A hullámvasutak legmajrésabb részein automata kamerákat helyeznek el a tulajdonosok, hogy a vendégek utólag jót nevethessenek saját magukon. Nem tudom, hogy a spontán képek a jobbak, vagy azok a vicces vendégek, akik készülnek a fotózásra.A világ érdekes hullámvasút fotó

Tovább


Ne higgy a szemednek!

Nézd meg a képeket még egyszer.A világ érdekes fotó hamis

Tovább


Szellemfotók 100 évvel ezelőttről

Ez volt a szellemvadászat és szellemidézés fénykora.A világ érdekes szellem fotó fénykép 100 év

Tovább


Vásári katonafotók

A Nagy háború idején - ahogy sokáig az első világháborút hívták - A kimenős katonák is a vurstliba mentek mulatni. Ekkor már nagyon népszerűek voltak a fényképészek, akik különböző díszletben fotózták a mulatozókat. Az igényekhez alkalmazkodva gyorsan megjelentek a hadi témájú díszletek. Ezeken keresztül egész vidámnak tűnik a fronton oly borzalmas négy év.A világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháború.

 

A világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháború

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháború

Tovább


Mentsetek meg! Apánk egy fotós!

Guy Vainer fotós megunta a hagyományos családi fotók készítését. Ikreiről olyan képeket akart készíteni, amelyre évek után is emlékezetes és érdekes marad. A néhány kép végül önálló művészi, de főleg vicces projektté fajultA világ érdekes családi fotó vicces.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog