Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell a kamiont egyénire festeni

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Valaki szerint ez gusztusos?

Napi videó:   Hogyan ne ugorj le egy fáról

Napi fotó:  Már a fák is...

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Medence az autóban

Miért ne szállíts festéket autóval

Autómentő Honda-motorkerékpár

(via 2leep)

Tovább


Japán motordizájn

Tovább


Legkirályabb borospince

Tovább


Varázslatos fa-házak

Minden fiúgyerek álma, hogy az apja egy házat építsen neki a fa tetejére, amely csak az ő birodalma. Kevés olyan fa van a kertekben, amely elbír egy ilyen házat, és még kevesebb olyan apuka, aki egy ilyet meg tud építeni. De vannak olyanok is, akik igazán komolyan veszik a projektet, és egész kis kastélyt, vagy éppen mesebeli viskót húznak fel a fára. Néhány remekmű a világból.

Tovább


A legjobb reklámötlet

Ki gondolta volna, hogy legjobb az ágynemű-reklámot egy kis testfestéssel feldobni. Egy remek reklámötlet Svédországból

Tovább


Elmebeteg utánfutók

Úgy érzem, valaki követ minket...

Tovább


A világ legszerethetőbb ébresztőórája

Hogy abszolút stillszerű legyek, ez a legkirályabb találmány a szeletelt kenyér óta. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a világ legjobban utált hangja az ébresztőóráé, bármilyen szép is legyen a hangja. Mennyivel szívesebben ébredünk a friss reggeli illatára, még akkor is, ha amúgy korán kell kelni. Egészen másképp indul a nap. A világ legkirályabb ébresztője, a Wake n' Bacon erre kínál megoldást.

Tovább


A világ legszebb sakk-készlete

A világ talán legszebb sakk-készletét készítették el Ukrajnában. Az ötletgazda Joseph Epstein egy olyan sakk csodát álmodott meg, amelynek figurái Lewis Carroll meséjének, az Alice csodaországban karaktereiből állítja össze. Az ötlet azonban itt még nem állt meg, maga az asztal is - nem csak a lapja, a lábazata is - a regény idézi. A munkában Alexander Horse szobrász, Szvjatoszláv Kostelyancsuk ékszerművész, és Vladimir Rusinov fafaragó is részt vett.

A mestermunka mammut-, és rozmáragyarból, ébenfából, korallból, és aranyból készült.

Tovább


A legkirályabb kilincsek

Egy jól megválasztott bejárati ajtó díszíti a házat. De ha nem megfelelő kilincset választunk hozzá, nagyon leronthatjuk az összbenyomást. Hányan raknak egy elegáns ajtóra ócska alumínium kilincset! Egy jól megválasztott kilincs már előre sokat elárulhat a ház uráról. Bohém, vidám, őrült, arisztokratikus, zsugori, apatikus, stb. A kilincs a ház névjegye, kézzel fogható információkat ad arról a helyről, ahova megérkeztünk.

Tovább


Futurisztikus elektromos roller

Ilyet kérek jövőre. Vagy talán azután…

Jaepyung Lee dél koreai ipari dizájner megtervezte álmaim rollerját. Kecses, elegáns, futurisztikus, abszolút High-Tech. És van stílusa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog